Vila Graf Smederevo

Vila Graf Smederevo

Villa Graf je luksuzan apartmanski smeštaj u Smederevu, kategorije 4 zvezdice, u mirnom delu čuvenog smederevskog vikend naselja Jugovo, na desnoj obali reke Dunava. Vila Graf je udaljena od centra Smedereva 7 km i od centra Beograda oko 40 km. Do Vile Graf u Smedervu se jednostavno stiže kolima ili brodom.

Vila Graf Smederevo je opremljena modernim i udobnim nameštajem nežnih tonova i idealno je odredište za prijatan odmor ili vikend ljubitelja mira i udobnosti tokom čitave godine, daleko od svakodnevnice. Apartmani Vile Graf Smederevo svojim sadržajem i opremom omogućavaju idealno odredište za odmor od svakodnevnih obaveza i poslovnih izazova. Gosti koji žele da odmaraju uz uživanje u pogledu na reku Dunav, imaju ovde odlične uslove, jer svi apartmani imaju prekrasan pogled.

Vila Graf Smederevo poseduje 4 nova i luksuzno opremljena apartmana koji su prilagodljivi za smeštaj od 2-5 osoba. Neki apartmani Vile Graf imaju opremljenu kuhinju. Vila Graf nema sopstveni restoran, pa se gotima poslužuje samo bogat i raznovrstan doručak. U neposrednoj blizini Vile Graf se nalazi nekoliko odličnih restorana sa našom preporukom, jer poslužuju ukusne tradicionalne i riblje specijalitete. Tokom boravka u Vili Graf u Smederevu je gostima na raspolaganju otvoren bazen, parking i prijatna bašta raskošno ukrašena lepo uređenim travnjakom, cvećem i zelenilom.

Apartman 1 Vile Graf je povrsine 40 m2 i ima kupatilom sa Jacuzzi kadom, podno grejanje, klima uređaj, internet, LCD TV sa kablovskim programima i 2 terase. Ovaj udoban apartman takođe ima aparat za pripremu kafe-čaja, frižider, peškire, bade mantile, fen za kosu i pogodan je za boravak 2 osobe. Apartman 2 zauzima 70 m2 i ima dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju i spavaću sobu. U kupatilu se nalazi kada sa tušem. Ovaj apartman Vile Graf ima podno grejanje, klima uređaj, internet, LCD TV sa kablovskim programima i terasu površine 20m2. Ovaj udoban apartman Vile Graf u Smederevu ima aparat za pripremu kafe-čaja, kombinovani frižider-zamrzivač, peškire, bade mantile, fen za kosu, mašinu za veš, mašinu za pranje sudova, šporet sa rernom, mikrotalasnu i odvojen krevet za treću osobu. Ovaj apartman je pogodan za boravak 3 osobe. Apartman 3 Vile Graf u Smederevu ima kuhinju sa trpezarijom i spavaću sobu i zauzima 46 m2. U kupatilu se nalazi kada za 2 osobe. Apartman ima grejanje, 2 klima uređaja, internet, LCD TV sa kablovskim programima, terasu površine 50m2 na vrhu apartmana, aparat za kafu, frižider, peškire, bade mantile, fen za kosu. U ovom apartmanu je mašinu za pranje sudova i indukciona ploča. Ovaj apartman Vile Graf je pogodan za boravak 2 osobe. Soba sa kupatilom Vile Graf ima površinu 30 m2 i obuhvata kadu sa tušem, klima uređaj, internet, LCD TV, frižider, peškire, bade mantile. Soba je pogodna za boravak 2 osobe. Apartman 4 Vile Graf Smederevo zauzima 100 m2 i nastaje spajanjem Apartmana 2 i sobe, u slučajevima boravka porodica ili posetilaca koji žele da iznajme veći prostor. U ovom apartmanu su oprema i sadržaji iz Apartmana 2 i sobe, sa ponekim dvostrukim stvarima i sadržajima. Apartman 4 Vile Graf je pogodan za boravak 5 osoba.

Pored apartmana Vile Graf u Jugovu, gostima je na raspolaganju smeštaj u sobama visoke kategorije u centru Smedereva. Ovaj udoban smeštaj u Smederevu obuhvata 6 dvokrevetnih soba, 2 trokrevetne sobe i 3 četvorokrevetne sobe, što čini ukupan smeštajni kapacitet od 30 ležajeva. Sobe imaju sopstveno moderna kupatila sa tušem, udobne prostrane ležajeve i TV.

Tokom boravka u Vili Graf u Smederevu gosti uživaju u brojnim zanimljivim i opuštajućim i prijatnim sadržajima mirnog ambijenta, uz uživanje u pogledu na Dunav, razgledaju tvrđavu Smederevo, koju je despot Đurađ Branković izgadio za srednjovekovnu prestonicu Srbije do pada pod tursku vlast 1459. godine, i istorijsku Vilu dinastije Obrenović, posećuju brojne festivale, kao što je živopisna i veoma posećena manifestacija Smederevska jesen, ili posećuju obližnje vinarije i vinske podrume uz degustaciju vina i autentična posluženja odgovarajuće hrane, budući da je priroda Smederevu dala sve što je potrebno za kvalitetno grožđe i vino…..

SHARE IT: