Vila Aleksandar Orašac

Vila Aleksandar Orašac

Vila Aleksandar Orašac je luksuzni turističko-sportski objekat kategorije 4 zvezdice u srcu Srbije, u istorijskom Orašcu,  u kome je Karađorđe Petrović 1804. godine podigao Prvi srpski ustanak. Vila Aleksandar u Orašcu se nalazi u Šumadiji, jednom od najlepših krajeva Srbije, nedaleko od magistralnog puta, 8 km od Aranđelovca, 74 km od Beograda, 55 km od Kragujevca, 22 km od Mladenovca, 14 km od Topole i 33 km od Lazarevca. Vila Aleksandar u Orašcu je izuzetno pogodno odredište posetilaca kojima omogućava udoban boravak, prijatan odmor, uspešan poslovni sastanak, nezaboravni team building, uzbudljivu zabavu, porodično druženje i opuštajući vikend aranžman.

Vila Aleksandar u Orašcu je smeštena na prostranom posedu veličine oko četiri hektara, koji je ukrašen fontanama, travnatim senicima, bazenima, ružičnjacima za sedenje u toplim letnjim danima, kao i dekorativnim bunarima sa hladnom pitkom vodom i vajatima iz davnina. Staze za pristup prilagođene su gostima i vode kroz cvetne aleje, grupacije ukrasnog šiblja, listopadnog i četinarskog drveća, koje svojim krošnjama čine igru senki na prostranim stazama i travnjacima.

Vila Aleksandar Orašac ima smeštajni kapacitet od 20 soba u glavnom objektu i 4 male vile-drvena bungalova – Loreana, Sara, Lejla and Olivera, koji su potpuno prilagođeni ambijentu prirodne okoline i odišu toplinom za prijatan i udoban boravak. Svaka soba Vile Aleksandar Orašac ima sopstveno kupatilo i cvetnu terasu sa izvanrednim pogledom na prelepu Šumadiju. Smeštajne jedinice Vile Aleksandar su udobno opremljene sadržajima koji pružaju prijatan boravak – mini bar, LCD TV, sigurnosni sef, frižider, telefon i bežični internet. Svi javni prostori Vile Aleksandar Orašac su klimatizovani i pod video nadzorom. Pored glavnog objekta Vile Aleksandar modernog stila, posetiocima su na raspolaganju četiri brvnare na sprat, izgrađene u duhu tradicionalnih objekata stare Šumadije, čije je uređenje potpuno usklađeno sa okolnim očuvanim prirodnim ambijentom blago-zatalasane Šumadije. Brvnare (vajati) Vile Aleksandar u Orašcu su apartmanskog tipa, sa udobnim dnevnim boravkom u prizemlju i spavaćom sobom na spratu.

Prostrani restoran Vajat Vile Aleksandar u Orašcu ima kamin i poslužuje bogat buffet doručak i veliki izbor jela tradicionalne i internacionalne kuhinje, koja zadovoljavaju svaki ukus i potrebe – proja, sir, kajmak, dimljeni proizvodi, raznovrsne supe i čorbe, razna pečenja i salate, kao i raznovrsne poslastice.

U okviru kompleksa Vile Aleksandar Orašac su i dva otvorena bazena sa vodenim igrama i toboganima, velikom restoranskom salom sa letnjom baštom, šankom i binom za muziku, gde je moguće organizovati raznovrsne zabave, skupove i noćno kupanje. Vila Aleksandar Orašac raspolaže nizom sledećih sadržaja i pogodnosti: rampa za kretanje invalida, lift, recepcija, dnevni boravak i restoran sa terasom, Adrenalin park, frizerski salon, zimska bašta, vidikovac, prostorija za kulturno zabavne aktivnosti, konferencijska sala sa kompletnom opremom za sve vrste sastanaka.

 

SHARE IT: