Ture

Ture u organizaciji Panakomp-a

PANACOMP ZEMLJA CUDA organizuje više od 300 jedinstvenih turističkih aranžmana u Srbiji i na Balkanu, jer izuzetno poštuje posetioce zainteresovane za kulturno nasleđe i sa posebnom pažnjom i radošću ističe, tumači i predstavlja bogato kutlurno nasleđe Srbije i Balkana. Turističke ture u našoj organizaciji, po temama, sadržajima, aktivnostima i motivama ubrajamo u svojevrsne saznajne kulturne ture, jer uključuju turističko i arheološko istraživanje  upoznavanje znamenitosti, uvek posvećujući posebnu i iskrenu pažnju očekivanjima, osećanjima i doživljajima posetilaca. Mnoga naša obrazovna i saznajna putovanja privlače omladinu i mlade, jer su usredsređene za razvijanje sposobnosti poštovanja, vođstva i ekipnog rada, izgrađivanje samopouzdanja i podrške mladih da prepoznaju i učvrste svoje stavove, verovanja, posebno u vezi različitih kultura i svojih životnih principa i prioriteta. Naša putovanja ne pružaju samo nove doživljaje posetilaca, već unapređuju njihovo interesovanje za promenu – povećanje svesti i odgovornosti o odgovornom korišćenju kulturnog nasleđa.

Organizacijom naših putovanja – jednodnevnih i višednevnih paket aranžmana u Srbiji i višednevnih balkanskih tura, kao odgovorni i odlični poznavaoci destinacija, posvećeni smo činjenju dobrog i časnog. Istovremeno podržavamo sveukupnu konkuretnost, poštujemo prirodno i kulturno nasleđe i ostvarajemo društvenu i ekonomsku korist za lokalnu zajednicu, garantujući najviše standarde profesije kojom se bavimo, budući da jaka preduzeća i preduzetnici čine naprednu državu. Ni jedan regionalni razvoj nije održiv ukoliko ne podrazumeva kulturne aspekte koji određuju zajednički identitet stanovništva i ako ne čuva za sledeće generacije zajedničko kulturno nasleđe.

Kulturne ture PANACOMP ZEMLJE CUDA obuhvataju saznajna, avanturistička putovanja i upoznavanje prirode, eko i ruralni turizam, kulturne i istorijske ture u Srbiji i Balkanu, koje realizujemo na radost i zadovoljstvo naših klijenata željnih saznanja. Poslovanje PANACOMP-a Zemlje čuda je usmereno na stvaranje brižnijeg građanskog društva kroz empatiju, posvećivanje posebne i iskrene pažnje očekivanjima, osećanjima i doživljajima posetilaca, poštovanje i zaštitu kulturnog i prirodnog nasleđa, stalnu podršku mladima, kroz istovremene garancije da pouzdano odgovaramo na želje, zahteve, potrebe i očekivanja naših gostiju. Smatramo da uspešno turističko putovanje zahteva izrazitu preciznost, veliko znanje i stručno iskustvo, što je način na koji pružamo i stalno pratimo usluge i pažnju koje uživaju naši klijenti.

Naši jednodnevni i višednevni grupni turistički programi u Srbiji, kao i posebni multi-Balkan turistički aranžmani koji spajaju nekoliko zemalja Balkana, podeljeni su po motivima, vrstama klijenata, sadržajima i aktivnostima koje obuhvataju, prizivajući duh prošlih vremena. PANACOMP ZEMLJA ČUDA turističke aranžmane – ture vode profesionalni turistički vodiči i visokospecijalizovani stručnjaci i saradnici – istoričari, istoričari umetnosti i arheolozi, dok grupe, zainteresovane da upoznaju srpske srednjovekovne manastire na posebno duhovan “svetosavski način”, putuju sa teolozima i sveštenomonasima srpskih pravoslavnih manastira. Naši vodiči pričaju priče o Balkanu i kvalifikovani su da na svojstven način predstave tajne regiona, želeći da podele svoje znanje sa drugima. Panacomp zemlja čuda stalno razvija veliki broj turističkih tura i tematski saznajnih sadržaja i aktivnosti. Na primer, o ledenom dobu, praistoriji, umetnicima, životu na selu, ostacima lokalnih sukoba, narodnoj kulturi, nastupima horova i orkestara u regionu Balkana, verovanjima i praznoverju Srbije i Balkana…. bez skrivenih i dodatnih troškova ! Veličina grupa varira od 6 do 30 učesnika, zavisno od teme turističkog aranžmana, prevoza i smeštaja, kao i uključenih sadržaja i aktivnosti. Ponekad imamo grupe manje od 6 učesnika, ali je prosečan broj zainteresovanih posetilaca za kulturne ture od 12 do 20, koga uvek prate naši profesionalni vodiči.

IZUZETNO BOGATE turističke programe i kulturne ture naše turističke ponude brižljivo planira talentovana, stručna i iskusna PANACOMP ZEMLJA ČUDA ekipa, koja odlično poznaje sadržaje i uslove na destinacijama i lokalitetima. Naši turistički programi i kulturne ture obuhvataju bogato kulturno nasleđe, arhitekturu, etnologiju, muziku, autentičnu gastronomiju, verovanja, običaje i upoznavanje stanovnika Srbije i Balkana, kao i mnoge primamljive doživljaje za pamćenje koje susrećete samo u Srbiji i na Balkanu : upoznavanje drevnih nalazišta i spomenika, prirodnih i kulturnih znamenitosti Srbije i Balkana, radionice ručnih radova i starih zanata, potpuna rekonstrukcija dobro očuvanih običaja – tradicionalna srpska svadba, mitovi i legende, ikonopisačke i ćirilične kaligrafske radionice – tradicionalni vizantijski način slikanja ikona i pisanja ćirilice, koji obuhvata umetničku i duhovnu stranu ikonografije, “Vojvođansko veče“, kulinarske i gastronomske radionice, programi u seoskim turističkim domaćinstvima i salašima, nezaboravne probe vrhunskih vina /vinske ture/, rakije i autentičnih proizvoda, muzički i tradicionalni festivali, susreti sa lokalnim stanovništvom i njihovim načinom života, viteške igre, ispiranje zlata, striženje ovaca, srpska slava, srpska svadba… Vaše je samo da odaberete program i sadržaje koji Vam najviše odgovaraju.

Svaki od redovnih PANACOMP turističkih aranžmana – programa je moguće prilagoditi posebnim željama, što je veliko zadovoljstvo našeg posvećenog tima, jer time direktno ispunjavamo očekivanja, potrebe, zahteve i želje naših gostiju. Uvek smo na raspolaganju našim gostima pre, tokom i po završetku turističkih programa /bez skrivenih ili dodatnih troškova/. Stoga, ukoliko Vam je potrebna bilo kakva informacija, fotografija ili savet u vezi boravka i turističkih aranžmana u Srbiji i na Balkanu, ljubazno molimo da nas odmah kontaktirate. PANACOMP ZEMLJA ČUDA arhiva obuhvata 20000 fotografija znamenitosti uključenih u naše ture, kao i hotela, seoskih domaćinstava i ostalih partnera i dobavljača sa kojima sarađujemo i dostavljamo ih mailom u jpg formatu, na Vaš zahtev.

Da biste izvršili rezervaciju za turistički aranžman u Srbiji i na Balkanu koji najviše odgovara Vašim željama i interesovanju, proučite naše opšte uslove putovanja i jednostavno pošaljite email sa imenima učesnika, odabranom turom i terminom polaska ili popunite Registracioni formular na našem sajtu. Po prijemu Vaše rezervacije, dobićete od nas predračun za uplatu avansa od 30% vrednosti putovanja-paket aranžamana. Rezervaciju takođe možete izvršiti telefonom, ali je Vaša prijava punovažna prijemom uplaćenog avansa. PANACOMP ZEMLJA ČUDA prima uplate na svoje dinarske i devizne račune, jer sistem bezbednog online plaćanja kreditnim karticama još nije razvijen u Srbiji. Znajte da PANACOMP ZEMLJA ČUDA nikada neće tražiti da mailom dostavite podatke o svom računu ili lozinki za pristup određenim ličnim podacima, jer o bezbednosti podataka izuzetno vodimo računa. Konačnu uplatu troškova putovanja je potrebno izvršiti do 30 dana pre putovanja na naš bankovni račun. Po prijemu konačne uplate, od PANACOMP-a slede detaljna uputstva, koja dobijate najkasnije do na 7 dana pre početka putovanja.

PanaComp Wonderland

Posle rezervacije, molimo da zatražite sve podatke i uputstva za plaćanje na račun TA PANACOMP ZEMLJA ČUDA. Molimo da pri plaćanju Vašeg aranžmana, svojoj banci obavezno date nalog za uplatu preko korespondentnih banaka, što će uštedeti Vaš novac i izbeći visoke troškove bankovne doznake.

Jednokrevetne sobe su na raspolaganju u ograničenom obimu i uz naznačenu doplatu. Putnicima koji sami putuju, obezbeđujemo smeštaj sa putnicima istog pola. Putnici koji samostalno obezbeđuju svoj avionski prevoz, imaju odgovornost za transfere do i od aerodroma u Beogradu. U slučaju da želite da Vaše transfere mi organizujemo, potrebno je da ih unapred rezervišete, uz podatke o letovima.

Uvek smo zahvalni za Vaše utiske i komentare i sa radošću ih očekujemo !

Doživite pravu Srbiju i Balkan poštujući njihovo izvanredno kulturno nasleđe !

SKYPE : panacomp.travel

SHARE IT:
Copyright 2015 Panacomp zemlja čuda