Spa Hotel Winepalace Arbanasi

Spa Hotel Winepalace Arbanasi

Hotelski kompleks Winepalace je objekat 3 zvezdice, prekrasno smešten u lepom selu Arbanasi, poznatom arhitektonskom rezervatu Bugarske. Selo Arbanasi odlikuje odličan položaj između dva grada – 4 km od nekadašnjeg glavnog grada Bugarske – Velikog Trnova, 3 km od Gornje Orahovice i autoputa Sofija-Varna. Ljupko smešten na jugoistočnim padinama uzvišenja sela Arbanasi, Spa Hotel kompleks Winepalace uživa prekrasan pogled i na selo Arbanase i Veliko Trnovo. Centar sela je udaljen oko 15 minuta šetnje od hotela Winepalace. Gosti koji borave u SPA Hotelu Winepalace u selu Arbanasi uživaju u toploj i prijatnoj udobnosti, koja potiče od mirnog okruženja i pruža nezaboravna iskustva i prekrasne doživljaje.  Radi prijatnog i udobnog boravka su gostima Hotela Winepalace na raspolaganju brojne usluge i sadržaji – otvoreni bazen, spa centar, besplatan bežični internet, usluge slanja faxa i kopiranja i druge sekretarske usluge, usluge pranja i peglanja, posluženje u sobi, parking sa nadzorom 24 sata, mala suvenirnica, turističke informacije, sala za sastanke, buđenje.

Sve 36 soba i apartmana Spa Hotela Winepalace u selu Arbanasi odlikuje topla atmosfera i prijatno i moderno uređenje. Gosti mogu da biraju između sledeće strukture soba u SPA Hotelu Winepalace Arbanasi:  2 apartmana, 2 studio apartmana, 20 dvokrevetnih soba,  1 trokrevetna soba i 1 jednokrevetna soba.

Srdačno i uslužno osoblje SPAHotela Winepalace Arbanasi je obučeno za podršku u organizaciji raznovrsnih događaja, kao što su porodična okupljanja, svečana venčanja, proslave, jubileji, zabave, susreti sa prijateljima, poslovni susreti, seminrai, konferencije, sastanci, obuke. Za uspešan i efikasno organizovan događaj su gostima na raspolaganju 3 sale za sastanke, sa 12, 30 i 80 mesta,  koje su opremljene audio-vizuelnom opremom, projektorom, platnom, flip čartom, videom, faxom i DVD-om. Umetnost uživanja i opuštanja gosti mogu okusiti u novootvorenom Spa centru Hotela Winepalace, gde im je na raspolaganju lična pažnja za okrepljenje  i opuštanje uma i tela, kao i raznovrsni rekreativni tretmani i sadržaji. Posle razgledanja prekrasnih znamenitosti Velikog Trnova i sela Arbanasi, tokom slobodnog vremena i opuštana gosti uživaju u brojnim sadražajima: stoni tenis, paintball, vožnja bicikla, jahanje konja, pešačke i planinarske ture. Gosti koji borave u SPA Hotelu Winepalace u selu Arbanasi mogu provesti opuštajuće veče u tri restorana – taverni, koja je ukrašena u autentičnom tradicionalnom stilu sela Arbanasi, uz živu muziku, na otvorenoj terasi pored roštilja ili u elegantnom restoranu, iz koga se pruža prekrasan pogled i svakog osvaja prijatnom atmosferom.

 

SHARE IT: