Salaš Jelen Palić

Salaš Jelen Palić

Turistički kompleks „Jelen salaš, koji se prostire na površini od 8000 m2, samo 1 km od jezera Palić, obuhva 8 zasebnih objekata, okruženih šumom i ravnicom najsevernijeg dela Vojvodine. Autentična etno atmosfera i miris domaćinskog ognjišta su poseban doživljaj gostiju, jer evocira uspomene na minula vremena, kada se jelo pripremalo na tradicionalan način, predstavlja atribute koji krase turistički kompleks Jelen na Paliću. Za ljubitelje pečenja u pečenjari salaša Jelen se peče sač i ražanj, odnosno teletina, jagnjetina, jaretina i prasetina,dok se suhomesnati proizvodi suše u pušnicama, te gosti mogu da uživaju u dimljenim proizvodima vrhunskog kvaliteta – domaćeg kulena, kobasice, slanine i švargle, odnosno u pripremi tradicionalnih srpskih specijaliteta na autentičnom ognjištu – svadbarskog kupusa, bosanskog lonca ili domaćem hlebu. U turističkom kompleksu Jelen na Paliću se takođe služe i specijaliteti internationacionalne kuhinje i širok izbor najkvalitetnijih pića, iako se posetiocima toplo preporučuje poseta obližnje čuvene Vinarije Zvonko Bogdan

Apartmani i sobe turističkog kompleksa Jelen Palic su opremljeni u etno stilu, drvenim nameštajem ručne izrade, sa francuskim ležajem i dva pomoćna ležaja, jacuzzi kadom, mini barom, klimatizacijom, CATV i telefonom, te predstavljaju odličan smeštaj za boravak turista i poslovnih gostiju. Sobe Salaša Jelen na Palicu su dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne i opremljene su isto kao apartmani, a ukupna kapacitet smestaja je do 20 gostiju.

U sklopu Salaša Jelen na Paliću je opremljena konferencijska sala kapaciteta 80 do 100 mesta, u kojoj se organizuju raznovrsni poslovni skupovi. Restoran Salaša Jelen na Paliću ima salu sa 150 mesta, dve terase sa 120 mesta i kvalitetnu uslugu, te je izuzetno pogodan za uspešnu organizaciju raznovrsnih proslava, skupova, druženja i poslovnih događaja. Ovde je i otvoreni bazen, koji takođe čini odlično odredište gde se organizuju i brojni događaji i skupovi, kao i zabavni sadržaji i aktivnosti, kao i nezaboravna zabava originalnih veselih tamburaša…. Najmlađim posetiocima je obezbeđena zabava na dečijem igralištu Salaša Jelen, jer ih ovde očekuju ljuljaške, trambolina, toboga, klackalice i klupe.

SHARE IT: