Hotel Radisson Blu Old Mill Beograd

Hotel Radisson Blu Old Mill Beograd

Rezidor Hotel Group, jedna od najbrže rastućih svetskih hotelskih kompanija je objavila otvaranje Hotela Radisson Blu Old Mill Belgrade 10. decembra 2014. godine. Prvi gosti Hotela Radisson Blu Beograd su bili iz Belgije, Nemačke i Austrije. Ovaj objekat grupacije Radisson Blu se nalazi pored Beogradskog sajma, iznad jedne od najvažnijih prometnica Beograda, u neposrednoj blizini mosta Gazela, sportske hale Kombank Arena i obale reke Save. Hotel Radisson Blu Old Mill Beograd je postao lokalni znak raspoznavanja, budući da obuhvata potpuno obnovljen i usklađen stari istorijski mlin, koji je jedan od značajnijih industrijskih objekata Beograda sa početka prošlog veka (1904.), čime je izgled dela beogradskog kompleksa očuvan, i pod nadzorom Zavoda za zaštitu spomenika kulture obnovljena originalna fasada prednjeg dela objekta. Hotel Radisson Blu Beograd ima odličnu saobraćajnu vezu sa tradicionalnim područjem “starog Beograda”, kao i sa poslovnim centrom Novog Beograda. Pored 236 soba stila kvaliteta usluga Radisson Blu, što podrazumeva brzi Internet, hotel Radisson Blu ima restoran i bar, 500 m2 konferencijskoj prostora u 6 višenamenskih sala, opremljenih najsavremenijom audio-vizuelnom opremom, wellnes prostor, posebne vrhunski uređene sadržaje i parking.
Radisson Blu Hotel  Beograd je zadržao duh i odlike Starog mlina u Beogradu, u cilju poštovanja nasleđa. Sve sobe Hotela Radisson Blu Beograd imaju veličanstvene zidne slike umetničke radionice Strauss & Hillegaart. Ovaj stilski hotel su projektovale poznate arhitekte kompanije Graft. Sadržaji Hotela Radisson Blu Beograd : besplatni Internet brzog prometa, 236 soba i apartmana, restoran i bar, unutrašnji parking, 6 elegantnih sala za konferencije i skupove, pogodne za raznovrsne proslave i događaje, Konferencijski prostor koji prima do 220 učesnika i ima izlagački prostor preko 500 m2 sa terasom, na kojoj se uživa u pauzi za kafu, saunu, parno kupatilo i teretanu, sa najsavremenijom opremom. Osim toga, prijatno uređen i opremljen executive lounge je povezan sa sobama executive tipa, kao i apartmane Executive i Old Mill. Executive Lounge je projektovan i uređen u stilu Radisson Old Mill Hotela i predstavlja odgovarajući prostor za mala posluženja, piće, radne skupove i sastanke van buke i gužve restorana i lobija. Gostima hotela Radisson Blu Old Mill Belgrad se poslužuje bogat buffet doručak. Jela međunarodne kuhinje i bogat izbor pića se poslužuju u restoranu i baru, dok somalijeri organizuju probe vina u vinskom podrumu.
Ovaj beogradski smeštaj ima 236 modernih, udobnih i stilski uređenih soba /Standard, Business Class Room i Executive tipa/ i 14 jedinstvenih apartmana /prosečne veličine od 54 m2, sa sopstvenom lođom i pogledom na 10. sprat i povezanim sa Executive Lounge delom. Struktura soba hotela Radisson Blu Belgrade je 129 standardnih jednokrevetnih soba, 41 standard dvokrevetnih soba, 4 standard dvokrevetnih soba za osobe sa posebnim potrebama, 25 Business Class soba, 23 Executive soba, 6 Executive apartmana i 8 “Old mill” apartmana. Gosti Hotela Radisson Blu Old Mill Belgrade uživaju u prekrasnom pogledu na grad kroz velike prozore – od poda do tavanice, prepuštajući se udobnosti nameštaja i pažljivo odabranih detalja i sadržaja. Sadržaji obuhvataju brzi besplatni Internet, samostalno podešavanje klimatizacije, prijatna kupatila sa kadom, bade mantilima i papučama, automatom za kafu-čaj.

SHARE IT: