Hotel Premier Aqua Vrdnik 5*

Hotel Premier Aqua Vrdnik 5*

Hotel “Premier Aqua” se nalazi u srcu banje Vrdnik, na južnim padinama Fruške gore, samo 24 km od Novog Sada i 70 km od Beograda. Hotel “Premier Aqua” Vrdnik je luksuzan, 5 zvezdica potpuno nov hotel i vrhunski kvalitetan ugostiteljski objekat koji predstavlja spoj najznačajnijih tehničko-tehnoloških rešenja i jedinstveno zdravog i očuvanog prirodnog okruženja Nacionalnog Parka Fruška Gora, namenjenih isključivo ispunjenju potreba i zadovoljstava posetilaca i gostiju. Termalna voda lekovitih izvora čuvene banje Vrdnik, sa mirom i lepotom Nacionalnog Parka Fruška Gora, bogatstvo sadržaja, udobnost smeštajnih kapaciteta, sa posebnim akcentom na blagotvorna dejstva lekovite vode i sadržaje wellness & spa zdravstvenog centra “Aqua Medica”, kao i sportski sadržaji, čini boravak poslovnih gostiju, organizatora kongresa i skupova ili podsticajnih team-building programa ili turista željnih okrepljujućeg odmora, uživanja u prirodi i upoznavanja bogatog kulturno-istorijskog nasleđa – uspešnim i nezaboravnim.

Hotel Premier Aqua u Vrdniku ima 54 udovnih smeštajnih jedinica (40 lux-soba, 4 executive apartmana, 9 apartmana i 1 premijerski apartman). Sve sobe i apartmani Hotela Premier Aqua Vrdnik su klimatizovane, opremljene udobnim ležajevima sa niskoalergijskom posteljinom, stilskim ili modernim nameštajem i opremom, LCD TV, telefonom, peglom, sefom, prijatno uređenim kupatilima sa tušem i fenom za kosu i toaletnim priborom. Sadržaji hotela Premier Aqua Vrdnik – restoran, 4 aperitiv bara, lobby hotela, konferencijski sadržaji, poslovni klub, VIP salon, Wellnes & Spa centar, terase, Aqua Medica centar, zatvoreni i otvoreni bazeni, najam automobila, autoperionica, garaže, sportski tereni za tenis, odbojku i košarku. Premier Aqua Hotel u Vrdniku je idealno mesto za rekreaciju i upražnjavanje različitih sportova – tenisa, odbojke i košarke, zahvaljujući tereni građenim po najvišim standardima. Podloga na teniskim terenima je poznata pod imenom “Deco Turf” i upravo na ovakvoj podlozi se održavaju i mečevi US Open-a.

Ono po čemu je hotel Premier Aqua Vrdnik prepoznatljiv širom regiona je ekskluzivni medicinski centar “Aqua Medica”, sa specijalističkom ordinacijom za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Gostima Hotela Premier Aqua Vrdnik su na raspolaganju terapije anti-bola, “Shockwave”, akupunktura i davanje blokada, hidro-tretmani u termalnoj vodi, elektroterapije, laseroterapije, magnetoterapije, sonoterapije i terapijske i rekreativne vežbe uz nadzor fizioterapeuta. Za goste koji žele da se opuste i uživaju u vrhunskim spa tetmanima, hotel Premier Aqua u Vrdniku omogućava relaksacionu, medicinsku, sportsku, anticelulit masažu, limfnu drenažu, bio-saunu i saunu infra crvenim zracima, finsku saunu, tursko kupatilo i slanu sobu, sa relax-zonom za opuštanje posle detoksikacije organizma. Hotel Premier Aqua u Vrdniku svojim gostima nudi i Fitness studio sa savremenom Medical fitness opremom, do sada jedinstvenom u Srbiji, kao i tretmane tela i lica sa svetski priznatom francuskom “Thalgo” kozmetikom. Takođe, tu su i “kapsula zdravlja – Neo Qi Harmony Mediq”, spa manikir i pedikir beauty studio.

Značajan deo Premier Aqua Hotela u Vrdniku je namenjen uspešnoj organizaciji kongresa, skupova, seminara, treninga i “team-building” motivacionih ili podsticajnih programa, zahvaljujući svojim konferencijskim kapacitetima i opremi – Konferencijska/banket sala (cca 120 mesta u bioskopskoj postavci, sa kabinom za prevodioce), 2 sale za sastanke (cca 40 + 40 mesta), 2 manje sale za “Executive board” sastanke (po 8-14 mesta) ; Business Club (cca 30 mesta) ; VIP salon (cca 20 mesta). Ovi sadržaji Hotela Premier Aqua u Vrdniku omogućavaju uspešnu organizaciju raznovrsnih i nezaboravnih događaja ili zabavnih sadržaja na Fruškoj Gori.

Poslovni, kulturni, obrazovno-saznajni i aktivni turizam je sve popularniji u Srbiji, a Fruška Gora i banja Vrdnik su svakako izuzetno zanimljive turističke destinacije koje obiluju raznovrsnim sadržajima – upoznavanje fruškogorskih manastira, posete vinarija i etno-kuća, aktivnosti u prirodi, turniri u streličarstvu ili paint-ballu, šetnje šumskim stazama zdravlja, planinarenje. Ako gosti hotela Premier Aqua u Vrdniku žele da samostalno razgledaju Vrdnik, Frušku Goru i okolinu, na raspolaganju im je najam vozila, sa perionicom i VIP garažama. Hotel Premier Aqua pripada grupaciji koja se takođe bavi i proizvodnjom jedinstveno kvalitetnih rakija od dunje i drugog voća, što dodatno doprinosi nezaboravnim utiscima posetilaca.

Kako bi posetioci Vrdnika mogli da uživaju u specijalitetima domaće kuhinje, karakteristične za fruškogorsko podneblje, na nekom od živopisnih fruškogorskih salaša, ili u rakiji i u vinu iz obližnjih vinograda i vinarija, sagrađen je Etno restoran i vinski podrum u okviru tradicionalnog naselja Vrdnička kula, gde se organizuju sve vrste proslava u autentičnom etno ambijentu. Sa prostrane terase se pruža prelep pogled na Vrdnik i Frušku goru, koji čini da prva jutranja kafa ili ukusni porodični ručak budu nezaboravni. Kompletan doživljaj upotpunuje boravak u autentičnim luksuznim drvenim bungalovima Etno naselja Vrdnička kula, koji su opremljeni u tradicionalnom stilu i čine jedinstveni deo ovog turističkog kompleksa. Etno naselje Vrdnička kula je lepo uređenom stazom zdravlja povezano sa Hotelom Premier Aqua, što posetiocima omogućava uživanje u šetnji na čistom planinskom vazduhu i aktivnostima u prekrasnoj prirodi.

 

SHARE IT: