Pansion Kandilj Sarajevo

Pansion Kandilj Sarajevo

Pansion Kandilj je udoban objekat smešten u srcu Sarajeva, na pešačkoj udaljenosti od Careve džamije, Lastinskog mosta, Muzeja Bosanske istorije, kao i u blizini Gazi Husrev-Begove džamije i stare srpske pravoslavne crkve. Pansion Kandilj Sarajevo je mali porodični ugostiteljski objekat koji vodi računa od odgovornom turizmu Bosne i Hercegovine, uspešno usklađujući tradicionalnu bosansku atmosferu sa udobnošću savremenog gosta.

Pansion Kandilj Sarajevo nudi svojim gostima smeštaj u 10 lepo uređenih i prijatnih soba, omogućavajući jedinstveni doživljaj svih sadržaja koji odišu autentičnim bosanskim stilom, koji istovremeno predstavlja lokalnu kulturu kroz rukotvorine i tradicionalnu narodnu nošnju. Sobe Pansiona Kandilj su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne, veoma prijatne i čiste i svojim uređenjem brižljivo čuvaju duh otomanskog nasleđa. Sve sobe Pansiona Kandilj imaju klimatizaciju sa samostalnim podešavanjem, direktnu telefonsku liniju, sef, besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, kablovsku-satelitsku TV, kupatilo sa tušem, toalet, dodatne peškire i poseteljinu po potrebi, sat za buđenje, peglu.

Gosti koji borave u Pansionu Kandilj Sarajevo se prepuštaju uživanju u bogatom doručku, koji po želji poručuju od ljubaznih domaćina – preporučujemo da obavezno probate omlet sa slaninom i paradajzom !

Sadržaji Pansiona Kandilj : recepcija tokom 24 sata, klimatizacija, restoran, bar, transfer sa-do aerodroma ili železničke stanice Sarajevo, hemijsko čišćenje i pranje veša, besplatni brzi Internet, slanje faxa, bašta, prostor za odlaganje-čuvanje prtljaga, ležajevi na razvlačenje po potrebi, room service – posluženje u sobi, sigurnosti sef na recepciji, poziv za buđenje. Tokom boravka u Pansionu Kandilj, poslovni gosti i turisti uživaju u brojnim sadržajima i lepotama Sarajeva, ali i mogućnosti da izbegnu svakodnevnu gužvu, opušteno ispijajući mirisnu bosansku kafu u bašti punoj zelenila.  

SHARE IT: