Motel Studenac Trebinje

Motel Studenac Trebinje

Motel Studenac Trebinje je poznati turističko-ugostiteljski objekat 4 zvezdice u Trebinju, sa dugom tradicijom i ugledom, koji više decenija privlači posetioce iz Trebinja, Dubrovnika, Herceg Novog i okolnih zanimljivih balkanskih destinacija. Motel Studenac se nalazi u Gorici, mirnom delu grada Trebinja, 3 km od centra, uz samu obalu reke Trebišnjice i u prekrasnom zelenom okruženju, sa izvorima i ribnjacima pastrmke. Motel Studenac Trebinje raspolaže sa 9 luksuznih soba i 2 apartmana koji su opremljeni modernim i udobnim sadržajima za prijatan i funkcionalan boravak poslovnih gostiju i turista, uz uživanje u vrhunski kvalitetnoj hrani, uslugama wellness-spa centra i nezaboravnom pogledu na reku Trebišnjicu.

Sobe i apartmani Motela Studenca Trebinje su opremljeni udobnim parketom i podnim oblogama od zida do zida, LCD TV-om, bežičnim internetom, mini barom, udobnim ležajevima i prostranim kupatilima sa tušem i kozmetikom. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne, opremljene modernim nameštajem i odvojenim ležajevima. Porodični apartman Motela Studenac Trebinje ima površinu od 40 m2. Savremeno je uređen i ima prekrasan pogled na reku Trebišnjicu. Porodični apartman Motela Studenac Trebinje omogućava prijatan i udoban boravak porodica sa decom, jer je opremljen sa dve odvojene prostorije-spavaće sobe sa velikim francuskim lezajem i dva odvojena lezaja, kupatilom i balkonom. Apartman Motela Studenac zauzima površinu od 45 m2 i čini ga moderno uređene dve prostorije, predsoblje, veliki francuski ležaj, udobna garniturom za sedenje i kupatilo sa hidromasažnom tuš kabinom i balkon sa pogledom na Trebišnjicu.

Konoba “Studenac” Trebinje počela je sa radom 1998. godine veoma skromnim kapacitetom, ali je vremenom, ogromnim trudom i posvećenošću, ovaj ugostiteljski objekat postao jedan od najboljih restorana u regionu i šire. Konobu Studenac Trebinje odlikuje idealan prirodni ambijent koji spaja prirodu i tradicionalnu arhitekturu, što uz izuzetno kvalitetna i ukusna originalna hercegovačka jela, odličnu uslugu i povoljne cene – gostima pruža istinsko zadovoljstvo. Konoba Studenac ima kamin i 70 mesta, dok letnja bašta koja je nezaobilazno mesto uživanja tokom letnjih meseci ima 120 mesta. Gastronomska ponuda Konobe “Studenac” je spoj mediteranske i kontinentalne kuhinje, u kojoj su prepoznatljivi autentični hercegovački specijaliteti – sir iz mješine, jagnjeće i teleće pečenje sa krompirom ispod sača, rečna pastrmka, dimljeni šaran, raznovrsne autentične salate i poslastice…

Gostima Motela Studenac Trebinje je obezbeđeno posluženje u sobi, usluge recepcije, parking prostor (fizičko obezbeđenje i video nadzor) i savremeno opremljen SPA & Wellness centar, koji obuhvata bazen, jacuzzi, saunu i parno kupatilo, korišćenje potrebne opreme – ogrtača, papuča, peškira, a usluge masaže i slane sobe se doplaćuju.

SHARE IT: