Motel Ada Sarajevo

Motel Ada Sarajevo

5 minuta šetnje od Baščaršije – istorijskog dela Sarajeva, u poznatom sarajevskom kvartu Kovači i ulici Abdesthana se nalazi nedavno obnovljen Motel Ada, objekat 3 zvezdice, koji uživa prekrasnu panoramu Sarajeva. Motel Ada Sarajevo je pogodno smešten u skrivenom delu ulice koja vodi do najstarijeg muslimanskog groblja Kovači na vrhu brda, odakle se pruža prekrasan pogled na grad Sarajevo i Miljacku. Udobnost, mir i privatnost su odlike Motela Ada Sarajevo, u kome se na svakom koraku oseća uticaj bosansko-hercegovačkog šarma, kao i otvoreno srce jedinstveno gostoljubivih i predusretljivih vlasnika, koji čine sve radi prijatnog boravka svojih gostiju. Ako ste na poslovnom putovanju ili u turističkoj poseti Sarajevu,  Motelu Ada ćete imati udoban smeštaj i gostoljubivost osoblja i domaćina.

Motel Ada Sarajevo pruža smeštaj u 8 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba i apartmana, opremljenih drvenim nameštajem, klima uređajem i centralnim grejanjem. Apartmani Motela Ada Sarajevo imaju opremljenu kuhinju i dodatni ležaj, što je veoma pogodno za boravak porodica ili povezanih gostiju. Motel Ada Sarajevo omogućava gostima besplatan parking, TV sa kablovskim satelitskim programima i besplatnu internet vezu. Gostima se u Motelu Ada Sarajevo poslužuje bogat buffet doručak u lepo uređenom prostoru u prizemlju, koja obuhvata sveže voće, jogurt, peciva, jaja, sireve, nareske i kafu ili čaj.

Zahvaljujući svom odličnom položaju, u odnosu na istorijski deo Sarajeva i njegove znamenitosti, restorane, kafanice i saobraćajne veze autobusom i tramvajem, Motel Ada Sarajevo predstavlja odličan izbor za boravak različitih profila gostiju tokom čitave godine.

SHARE IT: