Hotel Mama Shelter Beograd

Hotel Mama Shelter Beograd

Mama Shelter pruža i omogućava svakodnevno živopisan smeštaj i usluge ishrane. Mama Shelter potiče od osnivača porodice Trigano (Club Med ko-osnivača) i Philippe Starcka i nikada nije skrivala svoje visoke standarde: jedino bi otvorila svoja vrata na lokacijama koje imaju svoje jedinstvene priče. Do sada brand Mama Shelter poseduje 1036 soba, 8 restorana i 600 zaposlenih u 5 država ! Strategija je razvoj lokacija u centrima, jer Mama Shelter svojim gostima i partnerima pruža dvostruko znanje – hotelijera i restoratera. Više od soba i restorana, Mama Shelter predstavlja životni prostor i mesto događaja, pravi urbani doživljaj, koji nije samo lep, moderan i živahan, već i popularan, prijateljski i sexy. Posetioci Beograda imaju mogućnost da se sklupčaju na sofi i uživaju u ukusima ili piću i opuštanju, kao i da spavaju kao bebe… Mama brine o svemu!

Negujući slobodu izbora samo najboljeg, osnivači su odabrali naše malo-poznate lokacije u kojima je njihov ideal atipičnog, eksentričnog, sveobuhvatnog i jedinstvenog hotela došao do najboljeg izražaja. Marsej, Lion, Bordo,  Los Angeles i Rio de Janeiro su se svojom jedinstvenom ponudom pridružili Parizu. Beograd je na vrhu privlačnih gradova Balkana, koji doživljaja razvoj, počev od posećenih terasa kafeterija, do smehom prepunih obala Dunava i Save, od mondenskih ulica do istorijskog centra, delova grada prepoznatljivih po komunističkom nasleđu – gde god pogledate su mladi, koji se dobro zabavljaju, započinju ili menjaju svoje živote.

Mama Shelter je odabrala svoju lokaciju u centru svih događanja u Beogradu, jer je tu osećaj gradske vreve najjači, sa 125 soba koje su delo Jalil Amora, kroz Knez Mihajlovu ulicu, pešačku ulicu glavnog grada, jer Mama misli o svemu, ona obezbeđuje parking, koji se nalazi ispod Tržnog Centra u Rajićevoj ulici, na mestu gde se Hotel Mama Shelter nalazi. Mama je popularna i kod najozbiljnijih poslovnih ljudi, zahvaljujući svom Ateljeu i prostranoj sali za sastanke ili sali za seminare.

Sobe Hotela Mama Shelter Beograd imaju sledeću opremu i sadržaje :  udobnu posteljinu od 100% pamuka;  TV 43-inča ; direktan telefon; besplatan bežični internet; besplatni filmovi; minibar; sigurnosni sef; radni sto; samostalno podešavanje klima uređaja; fen za kosu; Mama Skin : izbor organskih proizvoda za negu koju Mama posebno priprema, u saradnji sa Absolutionom.

Mama je takođe zapamtila da je Beograd bio južnjak, tako da je u kuhinji pripremila italijansku picu iz pećnice, koja se služi na velikim stolovima.  A kada je dan na kraju, Mama na svom najvišem prostoru od 500 m2 pruža vazdušni hedonizam, koji privlači svakog mangupa. Ovde se rađa mlada, potpuno sveža Evropa, kojoj je Mama u blizini, da sve posmatra….

Restoran Mama Shelter se nalazi na 4. spratu i poslužuje hranu koja je nadahnuta srpskom tradicijom, jer je jednostavna, ukusna i izdašna. Gosti mogu da nađu veliki bar u svojoj sobi, kao i otvorenu kuhinju i piceriju na drva. Terasa obuhvata 500 m2 i pruža jedinstven pogled na grad, uz sadržaje otvorenog bara, velikog stola za stoni tenis i prekrasan izbor jela sa roštilja. Sve je ovde pripremljeno da se osećate kao kod kuće….

Sadržaji Hotela Mama Shelter Beograd : recepcija sa osoblje koje govori strane jezike 24/7; poslovni centar; usluge pranja i hemijskog čišćenja; parking; prodavnice trgovačkog centra; besplatan bežični interneti; obezbeđenje; otvoreni roštilj na terasi restorana na najvišem spratu

 

SHARE IT: