Mali istraživači i arheolozi

Mali istraživači i arheolozi

Rezervišite

 

 

OBRAZOVNA RADIONICA NAMENJENA NAJMLAĐIMA, UZRASTA OD 6 DO 12 GODINA, KOJA PODSTIČE ISTRAŽIVAČKO UČENJE I VOLJU ZA NOVIM ZNANJIMA, UZ MNOGO ZANIMLJIVIH SADRŽAJA I DRUŽENJA ZA PAMĆENJE….

1. dan Polazak iz Beograda u 08,30 časova, autobusom visoke turističke klase sa pojasevima i vožnja autoputem preko Požarevca do Arheološkog Parka Viminacijum. Rimski doček dobrodošlice od strane arheologa obučenih u rimske toge. Šetnja i kratko upoznavanje sa sadržajima arheo parka Viminacijum. Raspored učenika u 3 grupe i organizacija 3 obrazovne radionice namenjene upoznavanju rimske istorije toka Dunava – arheološka radionica, biohemijska radionica i istorijska radionica. Obrazovne radionice sprovode 3 ovlašćena istraživača i naučnika Centra za promociju nauke Republike Srbije u prostoru Domusa arheološkog parka na tri nivoa i na samom arheološkom lokalitetu – predavači i istraživači arheologije, biohemije i istorije, uz pomoć ovlašćenih dečjih psihologa, sa objašnjenjima prilagođenim dečijem uzrastu i interesovanjima. Oprema za obrazovne radionice obezbeđena za sve učenike i pratioce -četkice za arheološka istraživanja, mikroskopi, šeširići za zaštitu od sunca. Poslednja obrazovna radionica obuhvata posetu Parka mamuta, koji je jedna od svetski poznatih zanimljivosti Arheo parka Viminacijum. Posle 2 obrazovne radionice će biti organizovan tradicionalni ručak, sa primesama rimskih jela. Kao deo obrazovnog programa neki od najboljih učenika oblače rimske toge – ukupno 3 komada, za predstavnika svake grupe/. Oko 18,00 časova vožnja do Srebrnog jezera i smeštaj u luksuznom hotelu Danubia Silver Resort /4 zvezdice/. Večera, noćenje

2. dan Posle doručka poludnevno uživanje u Aqua Clubu Silver Resorta – AQUA PARK PARTY – zabavne igre u vodi, plivanje sa delfinima-igračkama…. Ručak. Popodnevna žurka u parku punom zelenila sa takmičarsko-zabavnim sadržajima : brzo jedenje šampita, između dve vatre, igra lastiša, skrivanje lopte i ples sa loptom. Kratki odmor. Večera. Disco party sa izborom najzanimljivije priče sa putovanja i najlepše frizure /takmičenje u 2 grupe/. Noćenje.

3. dan Posle doručka vožnja do Arheološkog parka Viminacijum i svečana dodela diploma za uspešno završen obrazovni kurs za male arheologe i naučne istraživače. Užina i zajedničko slikanje za uspomenu svih učesnika obrazovnih radionica. Vožnja do Beograda. Dolazak oko 14,30 časova i završetak programa i usluga.

CENA : 185 EUR    Minimum 30 učesnika

Uključeno : prevoz autobusima 40-45 sedišta visoke turističke klase, opremljenih pojasevima, celodnevne obrazovne radionice u Arheološkom Parku Viminacijum, pod vođstvom istraživača arheologije, istorije i hemije i nadzorom dečijeg psihologa Centra za promociju nauke Republike Srbije, ulaznice za arhološko nalazište Viminacijum i Park mamuta, ručak u arheološkom Parku Viminacijum, iznajmljivanje i oblačenje dečijih rimskih toga, rekviziti i oprema za obrazovne radionice, 1 polupansion i 1 komplet pansion u Hotelu Danubia Park na Srebrnom jezeru sa smeštajem u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, korišćenje Aqua Parka hotela Danubia sa navedenim takmičarskim i zabavnim sadržajima, užina 3. dana, diplome o uspešno obavljenim obrazovnim radionicama za male arheologe i naučne istrazivače, Panacomp Zemlja čuda stručno vođstvo i logistika

SHARE IT: