Lake Views sobe i kamp Plavsko jezero

Lake Views sobe i kamp Plavsko jezero

Lake Views sobe i kampiralište predstavlja prostrani turistički kompleks u Plavu, u severoistočnoj Crnoj Gori,  na samoj obali prekrasnog Plavskog jezera. Ovaj izvanredan turistički objekat se nalazi na podrčju plavskog jezera Rudo polje, u podnožju veličanstvenog Visitora, i omogućava svojim gostima raznovrsne oblike nezaboravnog i opuštenog odmora u očuvanoj prirodi najdivljijih i najlepsih planina u Evropi, sa mnoštvom aktivnosti i uživanja u prirodi. Turistički objekat Lake Views u Plavu je lako dostupan automobilom, budući da se nalazi na glavnom putu koji povezuje Plav sa Gusinjem, i dalje kroz gorostasne Prokletije kroz Albaniju i njene prekrasne nacionalne parkove Tet i Dolinu Valbone. Ovo mesto je odličan izbor za boravak ljubitelja prirode, planirare, sportske ribolovce i sve posetioce koji uživaju i poštuju boravak u čistom i očuvanom prirodnom ambijentu.

Turistički objekat Lake Views sa kampiralištem u Plavu obuhvata dve zgrade sa udobnim smeštajem – sobama za iznajmljivanje, kao i prostrani kamping prostor, za oko 120 kamping vozila i 150 šatora, sa kamping sadržajima – električni priključak, voda, toaleti, tuševi, mesto za piknik i roštilj, sigurnosni nadzor. Ceo Lake Views kamp na jezeru Plav se bukvalno travnatim terenom prostire do lepe obale jezera, pružajući odlične uslove za sportski ribolov i druge sportske aktivnosti, sa brojnim mogućnostima za rekreaciju na obali, u planinama i vodi, ili jednostavno cooliranje, zahvaljujući prekrasnom planinskom okruženju Plava ! Turistički objekat Lake Views sa kampom i sobama za iznajmljivanje u Plavu je potpuno zelena oaza i ekološki objekat, koji sa ponosom omogućava posetiocima potpuno uživanje u okolini Plava, planine Visitor i Plavskog jezera od čije lepote zastaje dah, te ovo područje posetioci smatraju za jedno od najlepših mesta na Balkanu.

U okviru turističkog objekta Lake Views na Plavskom jezeru su zgrade sa sobama za iznajmljivanje, od kojih su 4 sobe dvokrevetne ili trokrevetne, sa sopstvenim, moderno uređenim kupatilima, dok su druge 4 sobe u drugom objektu višekrevetne sobe – četvorokrevetne i šestokrevetne i dele 2 kupatila sa tuševima. Sobe turističkog objeka Lake Views su bespkrekorno čiste, prostrane i tradicionalno opremljene u planinskom stilu drveta, i imaju prekrasan pogled na Plavsko jezero, po čemu je objekat i nazvan. Turistički objekat Lake Views u Plavu ima tradicionalni restoran sa 40 mesta, u kome se poslužuju isključivo tradicionalni crnogorski specijaliteti, pripremljeni od svežih namirnica iz lokalne proizvodnje. Kada prilazite ovom objektu, dočekuje vas prekrasan miris domaće hrane, čineći utisak topline i gostoprimljive atmosfere. Vlasnici turističkog objekta i kampa Lake Views su iskusni profesionalci u turizmu, sa velikim srcem, jedinstvenom gostorpimljivošću i potpunom posvećenošću da učine boravak svojih gostiju u Plavu posebno prijatnim iskustvom, sa udobnim i nezaboravnim doživljajima.

Tokom boravka u turističkom objektu i kampu Lake Views u Plavu, gostima su na raspolaganju brojne aktivnosti u prirodi u kojima istinski uživaju: pešačenje, planinarenje dobro obeleženim planinarskim stazama po planini Visitor i Prokletijama, vožnja brdskog bicikla, letenje, penjanje, sportski ribolov, sakupljanje lekovitog bilja i šumskih plodova, razgledanje Plava i okoline – Ali Pašini izvori, Kula Redžepagića, stare odlično očuvane džamije u Plavu, manastir Svete Trojice u selu Brezojevica, manastir Đurđevi Stupovi u Beranama….

SHARE IT: