Vila Katerina Ohrid Makedonija

Vila Katerina Ohrid Makedonija

Vila Katerina je luksuzni turistički objekat 4 zvezdice, okružena prekrasnom prirodom, koji se nalazi u ohridskom naselju Lagadin, daleko od gužve masovnog turizma Ohrida – najpoznatijeg turističkog centra Makedonije. Vila Katerina je smeštena na samoj obali prekrasnog Ohridskog jezera i šljunkovite plaže na kojoj se gosti potpuno opuštaju i sunčaju na besplatnim ležaljkama, uživajući u omiljenom osvežavajućem piću ili etici i okrepljenju smirenog uma. Unutrašnjost Vile Katerina u Ohridu uređena je prefinjenim detaljima i elegantnim drvenim nameštajem i sadržajima od prirodnih materijala i mnogo prirodnog svetla koje dolazi od prostranih prozora sa pogledom na Ohridsko jezero i besprekorno uređenu travnatu baštu, sa obiljem zelenila i posebno odabranih ukrasnih mirisnih i lekovitih biljaka /lavanda i slične/. Luksuzni sadržaji i oprema Vile Katerine u Ohridu su pripremljeni sa posebnom pažnjom da obezbede prijatan i udoban boravak poslovnih gostiju i turista, u postpunosti usklađenog sa izuzeto lepim prirodnim okruženjem ovog jedinstvenog objekta i istorijskog grada Ohrida.

Vila Katerina raspolaže sa osam moderno uređenih, nepušačkih, besprekorno čistih studio apartmana, opremljenih flat-screen TV-om, klima uređajima, grejanjem, udobnim ležajevima, prostranim, vrhunski znalački uređenim i modernim kupatilom sa tušem i peškirima i opremljenom čajnom kuhinjom sa trpezarijom. Pojedine smeštajne jedinice Vile Katerine imaju i široku sofu na razvlačenje, što ih čini izuzetno pogodnim izborom za porodični odmor. Većina studio aparmana Vile Katerine ima izuzetno prostrani balkon ili terasu sa suncobranima i nezaboravnim pogledom na Ohridsko jezero, plažu i prostor za sunčanje.

Za poseban doživljaj su posetiocima na raspolaganju i veliki mirisni vrt sa sunčanom terasom, besplatan WiFi u svim javnim prostorima, kao i pribor za roštilj. Ukoliko gosti žele aktivni odmor, u Vili Katerina mogu iznajmiti bicikl za upoznavanje i obilazak uzbudljive okoline – Ohrida UNESCO znamenitosti, Nacionalnog Parka Galičica, Prespanskog jezera, Vevčanskih izvora, Ohrida i manastira Sveti Naum.… Za potpuni doživljaj ljubitelja sportova na vodi i aktivnosti u prirodi, predusretljivi i ljubazni vlasnici i osoblje Vile Katerina su raspoloženi da organizuju razne aktivnosti, kao što su vožnja kanua, ronjenje, planinarenje, masaža na plaži, ribolov, najam automobila, i sa zadovoljstvom pružaju informacije o turističkim izletima sa upoznavanjem raskošnog i dobro očuvanog makedonskog nasleđa. U neposrednom susedstvu Vile Katerina /20 metara/ se nalazi ugostiteljsko-turistički objekat Dva bisera, u kojem gosti uživaju u vrhunski kvalitetnoj, obilnoj i ukusnoj hrani. Gostima Vile Katerine je omogućeno i besplatno korišćenje bezbedog parkinga.

SHARE IT: