Hotel Zepter Vrnjačka Banja

Hotel Zepter Vrnjačka Banja

Na mestu poznatog Hotela Zvezda u Vrnjačkoj Banji, na centralnom delu prekrasnog banjskog šetališta Promenada i na površini od 11.445 m2, danas se nalazi udoban i velelepni Zepter Hotel, jedan od najvećih i najimpozantnijih hotela u Vrnjačkoj Banji. Hotel Zepter Vrnjačka Banja je jedinstveni spoj tradicije i novih trendova. Stari deo ovog objekta, izgraden 1920. godine, nalazi se direktno na banjskoj Promenadi – glavnoj pešačkoj komunikaciji Vrnjačke Banje, uz Vrnjačku reku. Spoljašnja arhitektura starog dela Hotela Zepter Vrnjačka Banja je zakonom zaštićena kao istorijski spomenik, a novi, veći deo hotela, izlazi na ulicu paralelnu Promenadi, što hotelu daje savršen položaj i jednostavne pristupe sa svih strana, što izuzetno pogoduje potrebama gostiju.

Zepter hotel Vrnjačka Banja raspolaže sa 120 lepo uređenih i udobnih soba i četiri apartmana, površine od 16 do 45 m2, od kojih je 96 lux soba, 18 de-luxe soba i 4 apartmana. Sve sobe i apartmani Hotela Zepter Vrnjačka Banja su opremljene udobnim sadržajima za prijatan odmor ili uspešan poslovni-kongresni događaj – tepisi od zida do zida, klima uređaj, udobni posebni ili king size ležajevi, LCD TV, satelitski programi, besplatan bežični internet, telefon, mini bar, sigurnosni sef, radni sto/nocni ormaric, stolice, garderober,  lepo uređena kupatila u mermeru, tuš, toaletni pribor, fen za kosu, bade mantil, papuče… Sve De-luxe sobe i apartmani imaju terasu-balkon, dodatni prostor za sedenje, stilski ili moderan nameštaj  i pogled na park, zavisno od raspoloživosti rezervacija.

Hotel Zepter Vrnjačka Banja svojim gostima tokom čitave godine pruža raznovrsne usluge i sadržaje: dva restorana (Zepter SmartLife restoran i Kristalnu dvoranu), Zepresso Aperitiv bar, Letnju terasu sa pogledom na Promenadu u okviru Zepter SmartLife restorana, kardio-internističku i zubnu ordinaciju, Zepter Garden Block – otvoreni prostor u kojem gosti mogu uživati u raznovrsnom asortimanu hrane i pića.

Hotel Zepter u Vrnjačkoj Banji je poznat i po svojim izuzetno pogodnim i odlično uređenim kongresnim salama, posluženju hrane i pića i izložbenim prostorima, jer je u pitanju druga po veličini kongresna salu u Srbiji. Zepter Conference Hall – Zepter Meeting Room ima kapacitet od 1200 mesta i svu neophodnu tehničku opremu za uspešan kongres, skup ili događaj – projektor, platno, flip chart, laptop, sa mogućnošću dodatne organizacije radnih aktivnosti u plenumu i po sekcijama u tri manje sale.

Od aktivnosti i sportskih sadržaja, gosti koji borave u Hotelu Zepter se najradije opuštaju u Spa-Wellness Centru sa novim, zatvorenim bazenom, dimenzija 17 x 8 metara, sa termalnom vodom i jacuzzi kupkom. Ovaj prostor se u letnjem periodu nastavlja na sopstvenu baštu sa aperitiv barom na šetalištu. Gostima su takođe na raspolaganju i moderno opremljena teretana, sauna, bilijar, stoni tenis, pikado.

Tokom boravka u Hotelu Zepter u Vrnjačkoj Banji gosti takođe uživaju u organizaciji team building aktivnosti (lov na trofeje, orijentiring, streličarstvo, traganje za izgubljenim blagom, timsko slikanje, paintball i timsko kuvanje) ili izletima u okolinu sa upoznavanjem manastira Ljubostinje, Kalenića, Svete Petke, Veluća i Rudenice, ili posetama prekrasno zelenoj planini Goč ili odlično organizovanih vinarija Vrnjačke Banje i čuvene vinarske Župe, sa nezaboravnom degustacijom izuzetne hrane i kvalitetnih vina sa tradicijom i karakterom…..

SHARE IT: