Hotel Zepter Vrnjačka Banja

Hotel Zepter Vrnjačka Banja

Na mestu nekadašnjeg poznatog Hotela Zvezda u Vrnjačkoj Banji, na centralnom delu banjskog šetališta Promenada i površini od 11.445 m2, danas se nalazi velelepni Zepter Hotel, jedan od najvećih i najimpozantnijih hotela u Vrnjačkoj Banji. Hotel Zepter Vrnjačka Banja je jedinstveni spoj tradicije i novih trendova. Stari deo ovog objekta, izgraden 1920. godine, nalazi se direktno na Promenadi – glavnoj pešačkoj komunikaciji Vrnjačke Banje, uz Vrnjačku reku. Spoljašnja arhitektura starog dela Hotela Zepter Vrnjačka Banja je zakonom zaštićena kao istorijski spomenik, a novi, veći deo hotela, izlazi na ulicu paralelnu Promenadi, što hotelu daje savršen položaj i jednostavne pristupe sa svih strana.

Zepter hotel Vrnjačka Banja raspolaže sa 120 lepo uređenih i udobnih soba i četiri apartmana. Svojim gostima pruža raznovrsne sadržaje: dva restorana (Zepter SmartLife restoran i Kristalnu dvoranu), Zepresso Aperitiv bar, Letnju terasu sa pogledom na Promenadu u okviru Zepter SmartLife restorana, kardio-internističku i zubnu ordinaciju, Zepter Garden Block – otvoreni prostor u kojem gosti mogu uživati u raznovrsnom asortimanu hrane i pića.

Hotel Zepter u Vrnjačkoj Banji je poznat i po svojim potpuno uređenim kongresnim salama – Zepter Conference Hall Zepter Meeting Room, kapaciteta do 1.200 mesta, (projektor, platno, flip chart, laptop), sa mogućnošću uspešne organizacije radnih aktivnosti u plenumu i po sekcijama u pet manjih sala za sastanke.

Od sportskih sadržaja, gosti koji borave u Hotelu Zepter se najradije opuštaju u Spa-Wellness Centru sa novim, zatvorenim bazenom sa termalnom vodom i jacuzzi kadom, koja u letnjem periodu ima svoju baštu sa aperitiv barom, a na raspolaganju su i moderno opremljena nova teretana, sauna, bilijar, stoni tenis, pikado.

Gosti tokom boravka u Hotelu Zepter u Vrnjačkoj Banji takođe uživaju u organizaciji team building aktivnosti (lov na trofeje, orijentiring, streličarstvo, traganje za izgubljenim blagom, timsko slikanje, paintball i timsko kuvanje) ili izletima u okolinu sa upoznavanjem manastira Ljubostinje, Kalenića, Svete Petke, Veluća i Rudenice, ili posetama prekrasno zelenoj planini Goč ili odlično organizovanih vinarija Župe sa nezaboravnom degustacijom izuzetne hrane i kvalitetnih vina sa tradicijom i karakterom…..

SHARE IT: