Hotel Zenica Zenica

Hotel Zenica je novi, luksuzan hotel kategorije 4 zvezdice, savremenog dizajna, udobnosti i prijatne atmosfere. Hotel Zenica ima 85 raskošno opremljenih soba – 81 soba sa king size ležajevima i 3 Superior ekskluzivna apartmana, kao i Predsednički apartman, površine 220 m2. Sve sobe i apartmani Hotel Zenica u Zenici su luksuzno opremljeni prema najnovijim svetskim standardima koji zadovoljavaju i najzahtevnije goste – satelitska TV sa LCD ekranima, neograničeno korišćenje bežičnog  interneta, inteligentni sistem upravljanja u sobama i apartmanima, direktna telefonska linija, sef i mini bar. Gostima su na raspolaganju nepušačke sobe, klimatizacija, dnevne novine, sušač za kosu, usluga pranja i peglanja. Sva kupatila Hotel Zenica su osvijetljena predivnom svetlošću i opremljena su kadama sa tuš kabinom, te predstavljaju prijatan prostor za intimne trenutke. Hotel Zenica u Zenici nudi sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama, kao i ulaz u lift i druge prostore hotela.

Hotel Zenica u Zenici ima tri konferencijske sale, potpuno opremljene za raznovrsne skupove, poslovne sastanke i kongrese veličine od 150 do 300 mjesta. Kongresne sale Hotela Zenica imaju Internet, flip chart i projektor, kompletnu audio opremu sa ozvucenjem, mikrofonima i kabinama za simultani prevod.
Hotel Zenica u Zenici u svom sastavu ima dva restorana kapaciteta 150 i 170 mesta. U restoranu Hotela Zenica se služi bogat izbor jela tradicionalne, mediteranske i internacionalne kuhinje. U hotelu Zenica je koktel bar, kapaciteta 50 mesta, sa ponudom vrhunskih pića, kao i poslastičarnica sa 100 mesta, u kojoj se poslužuju autentične bosanske poslastice. Gosti Hotela Zenica mogu uživati u welness centru, koji ima sale za masažu, zatvoreni bazen, jacuzzi, sauna i fitnes salu.
Hotel Zenica se nalazi u samom centru Zenice, na Kamberovića polju., neposredno uz  PSC “Džananović” –  ultra moderan i najveći trgovacki centar u ovom delu Europe, 20 metara udaljen od ZEPS-a, najvećeg  međunarodnog  Sajama u regiji , 30 metara od vodećeg atletskog kompleksa jugoistočne Evrope, te 100 metara od Nogometnog stadiona. Hotel je oko 100 metara udaljen od autoputa Doboj – Sarajevo (M17), što omogućava jednostavnu i brzu komunikaciju. Hotel Zenica ima parking sa 300 mesta.

SHARE IT: