Hotel Xanadu Herceg Novi

Hotel Xanadu Herceg Novi

Hotel Xanadu je objekat 4 zvezdice u malom primorskom gradu Kumboru, 6 km od Herceg Novog. Smešten 50 metara od plaže, Hotel Xanadu u Kumboru kod Herceg Novog pruža gostima udoban smeštaj i prijatan boravak. Hotel Xanadu ima sobe Economy, Standard i Deluxe tipa, kao i trokrevetne sobe i apartmane u vilama. Standard sobe Hotela Xanadu Herceg Novi (dvokrevetne ili trokrevetne sobe) imaju klima uređaj, pogled na more, kupatilo sa tušem, radni sto, TV, radio sa alarmom za buđenje, telefon, fen za kosu, sigurnosni sef. Porodične sobe Hotela Xanadu u Herceg Novom, odnosno Kumboru, imaju 4 ležaja i pogled na more, a opremljene su klima uređajem, kupatilom sa tušem, fenom za kosu, mini barom, radnim stolom, TV-om sa satelitskim programima, radiom sa alarm uređajem, telefonom i sigurnosnim sefom. Superior sobe (2 sobe, 4 ležaja) su klimatizovane i imaju prostrane terase sa pogledom na more i hotelski bazen, kupatilo sa tušem, mini bar, LCD TV sa satelitskim kanalima, radio sa alarm uređajem, telefon, sigurnosni sef. Economy sobe Hotela Xanadu u Herceg Novom (2 ležaja) su klimatizovane i imaju kupatilo sa tušem i fenom za kosu, minibar, TV, radio sa alarm uređajem, telefon, sigurnosni sef. Apartmani u Vilama Xanadu Hotela su veoma prostrani i opremljeni klima uređajem, kao i sa dve prostrane terase sa pogledom na more i hotelski bazen, imaju mini kuhinju, kupatilo sa tušem i fenom za kosu, mini bar, LCD TV sa satelitskim programima,  DVD i sigurnosni sef. Kupatilo u svakoj sobi apartmana je opremljeno toaletnim priborom i kozmetikom visokog kvaliteta.
Restoran i taverna Hotela Xanadu u Herceg Novom nudi raznovrsna internacionalna i domaća jela, koja pripremaju iskusni kvalifikovani kuvari, željni da svojim gostima priušte najviše užitke ukusa i mirisa. Jelo prati izbor aperitiva i bogat izbor domaćih i inostranih vina.
Hotel Xanadu Herceg Novi ima prostranu sunčanu terasu sa otvorenim bazenom, ležaljkama i suncobranima. Gosti uživaju u prekrasnom bazenu, veličine 17 x 5 metara i malom bazenu za decu, ili jednostavno skoče u prekrasno Jadransko more. Besplatan parking pod nadzorom je na raspolaganju gostima hotela Xanadu.
Sadržaji Hotela Xanadu Hotel u Herceg Novom : nepušačke sobe, otvoreni bazen, dečiji bazen, restoran, snack bar, café bar, rustična taverna, najam vozila, usluge transfera, usluge masaže, sigurnosni sef, grejanje, klimatizacija, usluge pranja i peglanja, fitness centar, recepcija tokom 24 sata, suncobrani, ležaljke, besplatan bežični internet, posluženje u sobi – room service, pakovan obrok, prostor za odlaganje prtljaga, usluge čuvanja dece, hemijsko čišćenje, poslovni centar, usluge kopiranja i slanja faxa, parking.

SHARE IT: