Hotel Viv Trebinje

Hotel Viv Trebinje

Hotel Viv je moderno opremljen hotel 3 zvezdice, smešten u mirnom delu centra Trebinja, u glavnoj ulici kojom vodi put prema Dubrovniku (20km) i Herceg Novom (40km). Hotel Viv Trebinje je otvoren 2005. godine i gostima prekrasnog Trebinja i Hercegovine omogućava udoban smeštaj i nezaboravni boravak, uz uživanje u brojnim kulturno-istorijskim znamenitostima. Hotel Viv je od starog grada Trebinja i prekrasne Trebišnjice udaljen svega stotinak metara, a kod samog hotela se skreće prema čuvenoj Hercegovačkoj Gračanici.
Hotel Viv Trebinje raspolaže sa 55 udobnih ležaja, smeštenih u moderno opremljenim i udobnim sobama. Svaka soba hotela Viv Trebinje ima klima-uređaj, moderan nameštaj, TVC, TV-sat i direktnu konekciju na internet. Gostima koji borave u Hotelu Viv Trebinje je na raspolaganju posluženje u sobi, sala u kojoj se služi doručak, usluga pranja i peglanja veša. Unutrašnjost hotela Viv Trebinje je besprekorno čista, uredna i prijatna. Obezbeđen je čuvani parking za turističke autobuse i putničke automobile.

U sklopu hotela Viv Trebinje je kafe sa letnjom baštom, u kojoj gosti mogu pročitati dnevnu štampu i odmoriti se u prijatnom ambijentu, uz veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, posle upoznavanja brojnih znamenitosti Hercegovine, kao i čuvenih vinarija Trebinja i okoline.

SHARE IT: