Hotel VIP Sarajevo

Hotel VIP Sarajevo

Hotel VIP je moderan i nov hotel 4 zvezdice u Sarajevu sa nepušačkim i udobnim sobama i besplatnim bežičnim internetom, kao i sadržajima koji turistima i poslovnim gostima omogućavaju prijatan boravak u Sarajevu. Iz Hotela VIP Sarajevo su gostima na raspolaganju blizina institucija, brojnih turističkih znamenitosti, izazova, tajni i ukusa Sarajeva…

Latinski most i čuvena Baščaršija – istorijski orijentalni deo Sarajeva su udaljeni oko 300 metara od Hotela VIP, dok je aerodrom Sarajevo udaljen 9 km. Svaka od 9 soba Hotela VIP  Sarajevo je prostrana, besprekorno čista, opremljena modernim nameštajem svetlih boja, udobnim ležajevima i antialegijskom posteljinom, klima uređajem, LCD TV-om sa kablovskim programima, garderoberom, radnim stolom, stolicom, podnim oblogama i udobnim kupatilima sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom. Neke sobe Hotela VIP imaju sedeću garnituru i balkon, sa prekrasnim pogledom na grad.

Hotel VIP gostima poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak, koji zadovoljava različite ukuse i zahteve, jer uključuje i bosanske specijalitete. Restoran i hotel Hotela VIP Sarajevo gostima poslužuje tople i osvežavajuće napitke, kao i čuvenu tradicionalnu bosansku kahvu, koja daje potpuni doživljaj Sarajeva. Ljubazno i predusretljivo osoblje Hotela VIP, sa znanjem jezika je na usluzi gostima u cilju prijatnog i funkcionalnog boravka i nezaboravnih doživljaja Sarajeva.

Sadržaji Hotela VIP Sarajevo : recepcija tokom 24 sata, klimatizacija i besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, nepušačke sobe, bar u holu, restoran sa buffet posluženjem doručka, lift, prostor za odlaganje prtljaga, usluge pranja i peglanja, sala za sastanke, kablovski ili satelitski programi, besplatan parking, dnevno spremanje, posluženje u sobi, sigurnosni sef, terasa, poziv za buđenje, usluge prevoza do-od aerodroma, turističke informacije i rezervacije lokalnih izleta u Sarajevu i zanimljivih i uzbudljivih znamenitosti u okolini….

SHARE IT: