Hotel Vardar Kotor

Hotel Vardar Kotor

Kotor i Crna Gora poseduju tako neverovatne prirodne lepote da ćete verovatno ceo dan provesti u želji da ih upoznate i uživate u okolini Kotora od čije živopisnosti zastaje dah, uz nesvakidašnje bogatstvo arhitekture. Kotor leži u indigo plavom moru Boko-kotorskog zaliva, na odrazu magičnog kamena obližnjih planina,  kao remek delo prirode, u jedinom fjordu Jadranskog mora, na mestu gde je more ušlo duboko u kopno….  Kotor je grad mira i karnevala i biser Boke Kotorske… sa bezbroj odlika koje opisuju drevni grad veličanstvene arhitekture i šarma, brojnih kulturnih i istorijskih spomenika i prijateljskih stanovnika. Oaza blage klime i ljudi, Kotor je oduvek privlačio osvajače, istraživače i danas brojne posetioce.

Hotel Vardar Kotor je luksuzni hotel 4 zvezdice koji se nalazi na Starom tgu u Kotoru, glavnom gradskog trgu, između malenih i uskih ulica, sa mnoštvom kulturnih i istorijskih spomenika, u zagrljaju grada starog preko sedamsto godina. Bogata tradicija hotela Vardar u Kotoru se nastavlja. Hotel Vardar u Kotoru posle potpune obnove otvara vrata gostu koji želi najviši kvalitet boravka, nabolju uslugu i potpuno zadovoljstvo. Hotel Vardar Kotor ispunjava sve standarde hotela kategorije 4 zvezdice. Stare i nove odlike su spojene u poseban i elegantan stil koji omogućava udobnost lepo uređenih soba, raznovrsne usluge i posvećenost detaljima. Terasa Hotela Vardar Kotor je oduvek bila tradicionalno mesto susreta u Kotoru, odličan način za upoznavanje lokalnih stanovnika, istraživanje njihovog dnevnog ritma, spoznaju njihove bliskosti i uživanja. Pogled sa terase hotela Vardara se pruža Trgom od oružja, glavnim gradskih trgom Kotora koji odiše radošću, živošću i živopisnošću. Za trenutak uživanja u druženju i prijatnom odmoru, u hladu starih kamenih zgrada Kotora, goste očekuje bogat izbor koktela i pića, kao i raznovrsna ponuda izvanrednih specijaliteta.

Hotel Vardar u Kotoru je mali gradski hotel sa 24 sobe, od kojih je 18 dvokrevetnih soba, 5 malih apartmana i 1 prostrani apartman, koji pruža najviši kvalitet ponude. Terase apartmana Hotela Vardar uživaju pogled na glavni trg Kotora. Hotel Vardar Kotor takođe ima restoran, kafe poslastičarnicu, salu za sastanke, mini teretanu, saunu i tursko kupatilo. Sve sobe Hotela Vardar u Kotoru su uređene tako da gostima pružaju osećaj kao kod kuće. Sve sobe Hotela Vardar Kotor su opremljene savremenim TV i stereo uređajima, a klimatizacija je prilagođena željenoj temperaturi. Sobe Hotela Vardar imaju automatski sef i mini bar, a brza internet linija i kompjuterska oprema su gostima takođe na raspolaganju. Veliki izbor jela svih ukusa se služe gostima za doručak u Hotelu Vardar, a postoji mogućnost narudžbe doručka direktno iz kuhinje.

Sala za sastanke Hotela Vardar Kotor je kapaciteta 40 mesta. Savremeni izgled i najmodernija tehnologija čine ovu salu izvanrednom lokacijom za uspešnu organizaciju malih skupova, konferencija i sastanaka. Pored standardne opreme – panel projektora i zvučnog sistema, na raspolaganju je poseban sistem za simultani prevod, sa Internet linijom i konferencijskim pozivom.

Wellness je deo ponude Hotela Vardar u Kotoru. Tursko kupatilo i sauna su na raspolaganju za trenutke opuštanja. Hotel Vardar Kotor na zahtev gostiju organizuje profesionalnu masažu, dok mala, dobro opremljena teretana – gimnastička sala predstavlja posebnu pogodnost onima koji žele da očuvaju dobar izgled.

Restoran Galion je po ocenama gostiju najbolji restoran u Kotoru i služi veliki izbog jela međunarodne kuhinje, a posebne riblje menije, što je odličan izbor gurmana i gostiju koji uživaju u odličnoj hrani i čaši ukusnog vina, kao i svima koji obrok smatraju posebnim događajem.

SHARE IT: