Hotel Union Beograd

Hotel Union Beograd

Hotel Union se nalazi u najužem poslovnom i kulturnom delu Beograda, na udaljenosti od 16 km od aerodroma Beograda. Hotel Union Beograd je idealan za boravak poslovnih gostiju i turista, zbog blizine poslovnih centara Beograda i kulturnih i turističkih znamenitosti. Union Hotel Beograd je sagrađen 1922. godine i odlikuju ga arhitektonske karakteristike tipične za početak 20. veka. Smeštajni kapacitet hotela Union Beograd je 102 ležaja, koji su raspoređeni u 54 sobe i 6 apartmana. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne sa odvojenim ili francuskim ležajem i trokrevetne. Sve sobe i apartmani Hotela Union u Beogradu su moderno opremljeni i raspolažu telefonima, kablovskom televizijom i mini barovima i kupatilom sa kadom ili tuš kabinom.

Pored smeštajnih kapaciteta, hotel Union Beograd poseduje restoran sa oko 200 mesta, u kome gosti mogu da uživaju u gastronomskim specijalitetima, banket salu /koja je pogodna za organizovanje raznovrsnih manjih svečanosti, prijema, poslovnih prezentacija/, piano-bar i klub sa automatima za igre na sreću. Gostima je na raspolaganju room servis 24 h, upotreba parkinga i usluge pranja.
Zanimljiva mesta u okolini: Kalemegdanska tvrđava, Hram Svetog Save, Pravoslavna crkva, Konak princeze Ljubice, boemska cetvrt Beograda – Skadarlija, Kosutnjak park, muzej nikole Tesle, Etnografski muzej, Stari grad Zemun, šetaliste pored Dunava, arheološko nalazište Vinča, Kraljevski dvor na Oplencu, fruškogorski manastiri, arheološko nalazište Viminacijum, kupalište Ada Ciganlija, belocrkvanska jezera.

SHARE IT: