Hotel Turist Kraljevo

Hotel Turist Kraljevo

Hotel Turist u Kraljevu nudi usluge smeštaja u prijatno uređenim i udobnim sobama, kao i organizaciju team-building programa, seminara, kongresa, poslovnih sastanaka, ručkova, svečanih prijema, zabava, koktela, izleta, novogodišnjeg dočeka… Hotel „Turist“ je potpuno obnovljen turistički objekat 4 zvezdice u pešačkoj zoni grada Kraljeva, na centralnom gradskom trgu, poznatom po spomeniku junacima Prvog svetskog rata i mirisnim lipama.

Hotel Turist u Kraljevu ima smeštajni kapacitet od 72 soba, uređenih u skladu sa svetskim ugostiteljskim i turističkim standardima, tehnički opremljen kongresni centar sa amfiteatrom, wellness centar i mnoštvo zanimljivih dodatnih sadržaja namenjenih poslovnim gostima i turistima koji upoznaju bogato prirodno i kulturno-istorijsko nasleđe Srbije. Strukturu smeštajnog kapaciteta Hotela Turist u Kraljevu čini 15 jednokrevetnih soba, 34 sobe sa francuskim ležajem, 18 dvokrevetnih soba i 5 luksuznih apartmana. Sve sobe Hotela Turist u Kraljevu su klimatizovane, opremljene bešumnim mini barovima, LCD televizorima (CATV), bežičnim internetom, telefonima sa mogućnošću direktnog telefoniranja, sefovima za odlaganje dragocenosti, automatskim protivpožarnim aparatima, SOS signalizacijom… Gostima koji borave u hotelu Turist u Kraljevu su na raspolaganju bademantili, papuče i fen za kosu, hotelski parking i podzemna garaža, usluge posluženja u sobi – room servisa od 07 – 23 časa i usluge pranja i peglanja.

U modernom ambijentu hotela Turist se nalaze caffe poslasticarnica sa baštom, a la carte restoran i pizzerija na vidikovcu na najvišem nivou hotela. Hotel Turist u Kraljevu ima jedan od najatraktivnijih Spa i Wellness centara u okruženju, u kome profesionalni fizioterapeuti uspešno sprovode Spa i Wellness programe i specijalne tehnike masaža eteričnim uljima. Wellness centar sa Spa zonom obuhvata parno kupatilo i saunu, masažni deo i fitness salu sa odgovarajućom opremom. Gostima su na raspolaganju i usluge rent-a-car.

Na nekoliko kilometara od hotela Turist se nalaze značajne kulturno-istorijske znamenitosti Srbije : manastiri Žiča, Studenica, Ljubostinja, Kalenić, Rudenica, Naupara, srednjevekovni grad Maglič, Mataruška, Bogutovačka i Vrnjačka banja, kao i prekrasne planine Goč i Kopaonik.

 

SHARE IT: