Hotel Tulip Inn Beograd

Hotel Tulip Inn Beograd

Hotel Tulip Inn Putnik Beograd je potpuno obnovljeni hotel kategorije 4 zvezdice u poslovnom delu Novog Beograda, /sa sadržajima hotela 4 zvezdice,/samo 15 km od aerodroma Nikola Tesla i 5 km od centra Beograda, dobro povezan sa svim delovima grada. U blizini hotela Tulip Inn Putnik Beograd se nalaze sedišta i kancelarije svih većih kompanija, kao i poslovni i trgovački centri i Kombeg Arena. Istorijski deo Beograda je od Hotela Tulip Inn udaljen samo 10 minuta šetnje.

Hotel Tulip Inn Putnik Beograd je sagrađen 1972. godine i potpuno obnovljen 2010. godine. Hotel Tulip Inn Beograd raspolaže sa 85 potpuno obnovljenih i savršeno čistih standard soba i 12 apartmana, pogodnih za udoban i funkcionalan boravak poslovnih gostiju i turista. Sve sobe i apartmani Hotela Tulip Inn Beograd imaju radni sto, telefon, radio, kablovsku TV, elektronski sef, mini bar, klima uređaj i prozore na otvaranje, omogućavajući prijatan i funkcionalan boravak u Beogradu. Zahvaljujući dnevnoj svetlosti i najsavremenijoj tehničkoj opremljenosti, konferencijska sala Hotela Tulip Inn Beograd predstavlja idealan prostor za uspešnu organizaciju poslovnih i privatnih sastanaka i skupova. Besplatan bežični internet je dostupan u javnim prostorima hotela Tulip Inn Putnik. Gosti koji borave u Hotelu Tulip Inn Beogradu uživaju u kulinarskim specijalitetima pripremljenim u restoranu hotela, kao i u hotelskom baru. Hotel Tupip Inn obezbeđuje vrhunski bogat i kvalitetan catering – dostavu raznovsne i ukusne hrane, pogodne za posluženje tokom događaja.

Fitnes i spa centar Hotela Tulin Inn Beograd, koji obuhvata  zatvoreni bazen, finsku i infracrvenu saunu i parno kupatilo, omogućavaju rekreaciju svima koji traže odgovarajuće opuštanje mimo užurbane svakodnevnice. Parking Hotela Tulip Inn Beograd je besplatan gostima hotela, kao i korišćenje bežičnog interneta u svim javnim prostorima.

 

SHARE IT: