Hotel Tino Ohrid

Hotel Tino Ohrid

Hotel Tino u Ohridu je objekat kategorije 4 zvezdice, na kratkoj pešačkoj udaljenosti od istorijskog dela Ohrida, oko 15 km od međunarodnog aerodroma Ohrid. Hotel Tino Ohrid ima pogled na prekrasno Ohridsko jezero i gostima nudi udoban smeštaj u Ohridu, sa besplatnim parkingom obezbeđenim video nadzorom. Hotel Tino Ohrid čini spoj odlične usluge sa savremenim sadržajima koji čine prijatan boravak poslovnih gostiju i turista u Ohridu.

Većina soba hotela Tino u Ohridu ima pogled na stari deo Ohrida, crkvu Svetog Jovana u Kaneu i na prekrasno Ohridsko jezero. Sobe Hotela Tino Ohrid imaju balkone sa kojih je pogled na Ohridsko jezero nezaboravan. Sve sobe Hotela Tino Ohrid su nepušačke, imaju klima uređaj, kupatilo sa tuš kabinom, toaletnim priborom i fenom za kosu, mini bar, balkon ili terasu, satelitsku-kablovsku TV.

Restoran Hotela Tino Ohrid ima kapacitet od 80 mesta, a otvorena letnja terasa 100 mesta, gde se gostima poslužuju ukusna tradicionalna i internacionalna jela. Posebno iznenađenje čine specijaliteti italijanske kuhinje koje priprema vlasnik, poreklom iz Italije. Doručak se u hotelu Tino poslužuje od 7,00 do 11,00 časova, a ručak i večera se najavljuju restoranu.

Dodatni sadržaji hotelu Tino u Ohridu  – Room service i recepcija tokom 24 sata, lift, bar, sobe za goste sa posebnim potrebama, usluge pranja i čišćenja, brza prijava i odjava, menjačnica, sef, usluge faxa i fotokopiranja, Internet. Masaža, sportovi na vodi – bez motora, najam automobila ili bicikla radi upoznavanja znamenitosti Ohrida i okoline i uživanja su gostima na raspolaganju uz doplatu.

SHARE IT: