Hotel Termag Jahorina

Hotel Termag Jagodina

Hotel Termag je moderan i udoban hotel 4 zvezdice na Jahorini, koga odlikuje raznovrsna ponuda i sadržaji za odmor ili poslovni događaj tokom čitave godine. Hotel Termag je smešten u centru Olimpijskog Ski centra Jahorina, uz samu ski stazu i žičare, na nadmorskoj visini od 1550 metara, okružen raskošnim šumama i blagotvornom prirodom Jahorine. Planina Jahorina je smeštena 28 km jugoistočno od Sarajeva – glavnog grada Bosne i Hergcegovine. Bogata istorija Ski Centra Jahorina je dostigla vrhunac tokom 1984. godine, kada je Jahorina bila domaćin takmičenja u velikom broju zimskih sportskih disciplina, tokom 14. Zimskih olimpijskih igara. Najviši vrh Jahorine je Ogorjelica, 1916 metara nadmorske visine. Drugi vrhovi Jahorine su Sjenište (1910 m), Košuta (1907 m), Crni vrh (1788 m). Tokom zimske sezone na Jahorini, od decembra do maja, snežni pokrivač dostiže visinu i do 3 metra, a leti je ova divna planina prekrivena gustom zelenom travom. Sa predivnog vrha Jahorine se prostire visoravan na kojoj se može šetati i voziti bicikl, dok su gostima na raspolaganju vožnja električnim bicikima, kvadriciklima, kao i letnje sankanje “tubing” koje predstavlja atrakciju za decu /ali i odrasle/. U ponudi Jahorine su i kvalitetno uređene pešačke staze, fudbalski i košarkaški tereni.

Hotel Termag Jahorina pruža udoban smeštaj u sobama i moderno opremljenim apartmanima, koji su opremljeni sadržajima za prijatan boravak na Jahorini –  mini bar, satelitski programi, direktan telefon i internet u svim javnim prostorima. Hotel Termag raspolaže sa 71 udobnom sobom, 21 luksuzno opremljenim apartmanom i jednim predsedničkim apartmanom. Upotrebom materijala usklađenim sa prirodnim okruženjem Jahorine je postignuta topla i prijatna atmosfera Hotela Termag. Tradicionalna ljubaznost, gostoprimstvo i vrhunski profesionalizam osoblja orkužuje goste Hotela Termag u svakom trenutku. Kompletno unutrašnje uređenje i oprema hotela Termag su originalno dizajnirani i izrađeni od punog drveta. Sobe Hotela Termag Jahorina su organizovane u tipovima i sadržajima : Basic soba – bračni ležaj, kupatilo, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV; Standard soba – francuski ležaj, kupatilo, mini bar, telefon, SAT TV, sef, Wi-fi; Superior soba – francuski ležaj + 1 klasični ležaj, kupatilo, mini bar, telefon, SAT TV, sef, Wi-fi; Deluxe soba sa mogućnošću međusobnog spajanja – bračni ležaj, pomoćni ležaj, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV; Porodična soba prima najviše 5 osoba – 1 francuski ležaj, dva odvojena klasična i jedan pomoćni ležaj, po potrebi.

Hotel Termag Jahorina je u potpunosti klimatizovan, a svaka soba ima parking mesto u podzemnoj garaži. U hotelu Termag Jahorina je restoran koji gostima poslužuje kvalitetne specijalitete domaće i međunarodne kuhinje, kao i veliki izbor vina. Jelovnik predstavlja odabranu kombinaciju jela iz nacionalne i regionalne kuhinje, povezujući gastronomije Srbije, Bosne i Hercegovine, Francuske i Italije. Gastronomski užitak uz specijalitete sa grila, sača i veriga upotpunjuje bogat izbor salata, poslastica, sireva, kao i odličnom ponudom odabranih lokalnih i stranih vina iz Srbije, Hrvatske, Francuske, Italije i Čilea. Vinoteka Hotela Termag je omiljeno mesto uživalaca plemenitih vina i sireva.

Hotel Termag Jahorina, svojim gostima – organizatorima skupova, kongresa, zabava, venčanja i drugih događaja, pored potpuno tehnički opremljenog i prvoklasno efikasnog prostora, obezbeđuje pomoć u organizaciji detalja vezanih za uspešnu realizaciju, sasvim usaglašavajući zahteve, potrebe i želje. Iskusna ekipa Hotela Termag je na raspolaganju za izbor odgovarajućeg poslužanje hrane, koja uvek obuhvata sveže pripremljene zalogaje iz slatkog, slanog ili posnog programa.

Tokom boravka u Hotelu Termag Jahorina, gostima je na raspolaganju udobna kamin sala i etno-restoran Koliba, kao i dečija igraonica, pod nadzorom profesionalnog osoblja. Posle skijanja ili primamljivih aktivnosti u prirodi Jahorine, gosti takođe uživaju u čitaonici sa dnevnom štampom i časopisima.

Osim toga, gostima hotela Termag Jahorina su na raspolaganju zatvoreni bazen, Jacuzzi, sauna, parno kupatilo, raznovrsne masaža i solarijum.Vrhunska izrada prostorija i prefinjeni materijali primenjeni, uz najkvalitetnije uređaje i opremu, omogućavaju korisnicima da u potpunosti osete sve prednosti i blagodeti Spa zone Hotela Termag Jahorina. Za opuštanje i održavanje vitalnosti, podmlađivanje i opuštanje duha i tela gosti mogu koristiti savete terapeuta i odabrati odgovarajuću masažu /Tai, sportska ili klasična masaža ili masaza čokoladom/ ili željeni tretman /detox, health – lepota bilja, miris mora…

Hotel Termag Jahorina nudi i usluge iznajmljivanja i prodaje ski opreme, ski servisa i ski škole. U neposrednoj blizini, a pored same ski staze je restoran Koliba, čuven po vrhunski kvalitetnoj hrani i večernjim zabavama.

Sadržaji Hotela Termag Jahorina : posluženje u sobi – room service, animacija za decu, Wi-Fi dostupan u celom hotelu, kuglana, bilijar, podzemna garaža, usluge najma i popravke skija, ski škola, prodavnica brandirane ski opreme, prodavnica ručno-rađenih originalnih suvenira, transfer od/do aerodroma.

SHARE IT: