Hotel Tempo Bukurešt

Hotel Tempo je udoban smeštajni objekat kategorizovan sa 3* koji raspolaže sa 6 jednokrevetnih i 26 dvokrevetnih soba. Svaka soba poseduje besplatan wifi i internet, minibar i TV satelitski kanal. Takođe gostima su u Hotelu Tempo na raspolaganju aparat za kafu, fen i sef. Hotel Tempo Bukurešt je idealan izbor za poslovna i nezavisna putovanja. Hotel Tempo je sagrađen 2004. godine kao kombinacija neoklasične i moderne arhitekture. Hotel Tempo se ne nalazi u samom centru Bukurešta ali se brzo i lako dolazi do najvažnijih turističkih lokaliteta u gradu. Objekat Hotela Tempo se nalazi samo 15 minuta od Zero spomenika i Univerzitetskog trga. Romanian Athenaeum i Nacionalni Muzej Rumunije se takođe nalaze na samo nekoliko kilometara. U sklopu Hotel Tempo se nalaze konferencijska soba sa kapacitetom do 12 mesta sa besplatnim internetom na raspolaganju.

Ostale hotelske pogodnosti, sadržaji i usluge su: besplatan internet u lobby prostoru, klimatizacija, usluge peglanja, fotokopiranje, parking,  posebni prostori za pušenje, lift, recepcija 24/7, bar, hemijsko čišćenje, transfer do aerodroma, usluge concierga, soba za kućne ljubimce

Deca i dodatni krevet: deca do12 godina mogu besplatno koristiti postojeće krevete, deca do 12 godina mogu besplatno koristiti dečije krevete, Starija deca i odrasli mogu boraviti uz doplatu od 20 evra po osobi/noći na pomoćnom ležaju, maksimalni kapacitet dodatnih ležajeva u osbi je jedan.

Gosti koji borave u Hotelu Tempo, osim osnovih smeštajno-ugostiteljskih usluga i žele i dodatne fizičke aktivnosti mogu da iznajme biciklove ili motorizovana vozila (segway).

SHARE IT: