Hotel Opal Home Sarajevo

Hotel Opal Home Sarajevo

Turistima ili poslovnim gostima Sarajeva je na raspolaganju udoban smeštaj u 12 luksuzno opremljenih, nepušačkih soba Hotela „Opal Home“, sa besplatnim internetom, klima uređajem i pogledom na At mejdan. Hotel Opal Home Sarajevo je moderan hotel 4 zvezdice u srcu Sarajeva, na idealnom položaju između Starog grada i centra, svega par minuta hoda od Latinske ćuprije, Bezistana, Ferhadije i čuvene Baščaršije. Položaj Hotela Opal Home Sarajevo je odličan za uspešan poslovni susret i događaj ili upoznavanje brojnih spomenika, čarolija i znamenitosti glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Sve sobe Hotel Opal Home Sarajevo su opremljene modernim nameštajem i udobnim sadržajima za prijatan boravak u Sarajevu – udobni posebni ili king-size ležajevi sa anti-alergijskom posteljinom, tepisi od zida do zida, smart TV uređaji sa kablovskim programima, besplatan bežični internet priključak, klima uređaj, radni sto i stolica, sigurnosni sef, lepo uređeno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom. Standard deluxe dvokrevetne sobe Hotela Opal Home Sarajevo, pored redovnih sadržaja, imaju dodatne pogodnosti i sadržaje – pogled na Miljacku i At mejdan, sigurnosni sef, minibar, bežična tastatura i računarski miš.

Gostima Hotela Opal Home se poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak, koji zadovoljava sve ukuse i potrebe. Restoran Preferito Hotela Opal Home Sarajevo nudi kuhinju mediteranskih jela sa raznovrsnom ponudom jela od ribe, školjki, pasti, rižota i drugih morskih specijaliteta. Gosti tokom boravka uživaju u predahu uz omiljeno piće u kafe baru sa terasom. U blizini hotela Opal Home Sarajevo se nalaze brojni restorani sa lokalnom/tradicionalnom kuhinjom, kao i restorani sa internacionalnom kuhinjom.

Visok nivo usluge i stručnost osoblja omogućava prijatan i funkcionalan boravak u hotelu Opal Home u Sarajevu, kao i uspešnu organizaciju poslovnih i privatnih događaja koji se pretvore u poseban doživljaj.

Hotel Opal Hotel Sarajevo poseduje i Spa centar, sa saunom i raznovrsnim masažama, koji pruža idealnu mogućnost za opuštanje posle dugih šetnji Sarajevom ili napornog radnog dana. Gostima koji borave u Hotelu Opal Home Sarajevo je na raspolaganju na zahtev sopstveni parking sa video nadzorom.

Sadržaji Hotela Opal Home Sarajevo – nepušačke sobe, recepcija tokom 24 sata, bežični internet, restoran, spa centar sa saunom, sala za sastanke, kafe-bar sa terasom, prostor za odlaganje prtljaga, parking – po najavi, informacije i prijave za lokalne izlete, usluge prevoza – uz doplatu, sportski sadržaji – van objekta, uz doplatu, doručak u sobi….

SHARE IT: