Hotel Studio Veliko Trnovo

Hotel Studio Veliko Trnovo

Hotel Studio Veliko Tarnovo je udoban hotel 4 zvezdice, smešten je u samom srcu istorijskog dela grada Velikog Trnova, na trgu Carevec, samo nekoliko koraka od Katedrale, 500 metara od Crkve četrdeset mučenika i isto toliko od čuvene Samovadske čaršije – zanatske ulice Velikog Trnova. Hotel Studio Veliko Tarnovo odlikuje duh i nezaboravna atmosfera starog grada, kvalitetno usklađena sa modernim dizajnom i sadržajima. Hotel Studio Veliko Trnovo nudi najpovoljniju lokaciju za one koje žele da saznaju više o istorijskim znamenitostima Velikog Tarnova i njegove prekrasne okoline /4 km udaljen od arhitektonskog rezervata „Arbanasi“/. Ako putujete automobilom iz Sofije, Varne ili Stare Zagore, ući ćete u grad i voziti duž glavne ulice u pravcu tvrđave Carevec – na desnoj strani videćete poštu. Nastavite da vozite još oko 600 metara dok ne dođete do raskršća, gde je potrebno obratiti pažnju na račvanje – jednosmernu ulicu. Kod katedrale skrenite levo u sporednu ulicu, u kojoj se nalazi Hotel Studio.

Sobe Hotela Studio Veliko Trnovo su dizajnirane i uređene u modernom stilu, svežih i nežnih boja, opremljene najsavremenijim i udobnim nameštajem i sadržajima, kao što su Internet, podne obloge od zida do zida, kablovska televizija, direktan telefon, mini bar, klima uređaj, kupatila sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom, balkoni, koji omogućavaju prijatan i udoban boravak u Velikom Trnovu poslovnim gostima i turistima. Meze restoran se nalazi u neposrednoj blizini Hotela Studio – 10 metara, a u svojoj udobnoj letnjoj bašti poslužuje ukusne grčke specijalitete. Najzanimljiva odlika Hotela Studio Veliko Trnovo je otvorena terasa sa barom, koja je omiljeno mesto za uživanje u prekrasnoj panorami Velikog Trnova, uz omiljeno piće.

Sadržaji Hotela Studio u Velikom Tarnovu: recepcija tokom 24 časa, buffet doručak, parking, WiFi, a la carte restoran, letnja terasa sa magičnom panoramom Velikog Trnova….

SHARE IT: