Hotel Sport Poljana Brašov

Hotel Sport Poljana Brašov

Hotel Sport Hotel & Spa Poljana Brašov predstavlja idealnu porodičnu destinaciju za planinski turizam i odmor, jer je u pitanju udoban hotel 4 zvezdice smešten u podnožju vrha Postovaru. Ukupno 104 soba hotela Sport Hotel and Spa Poljana Brašov odlikuju sofe na razvlačenje koje mogu koristiti deca, dok King Junior apartman omogućava veliki prostor opremljen udobnom sofom i naslonjačem. Jedno dete do 3 godine ima besplatan boravak u sobi sa roditeljima. Apartman King Hotela Sport & Spa je u potpunosti opremljen za boravak gostiju sa posebnim potrebama. Usklađenost bavarskog stila sa savremenim minimalizmom je stil soba hotela Sport Hotel & Spa Poljana Brašov koji omogućava posetiocima doživljaj novog standarda udobnosti i elegancije. Uživajte u prekrasnom pogledu na okolne šume, odmarajući na udobnom ležaju sa Voglauer ergonomskim madracima, raskošnim jastucima i svilenoj posteljini. Luksuzni smeštaj u Sport Hotel & Spa Poljana Brašov nudi širok izbor savremenih sadržaja : ogrtače za kupanje, brzi Internet, uzani TV, sigurnosni sef i posluženje u sobi.

King sobe usklađuju tople boje sa prirodnim materijalima. Većina soba Hotela Sport & Spa u Poljani Brašov omogućava izlaz na balkon, sa živopisnom panoramom turističkog centra. Uživajte u odmoru dobrog sna na visokokvalitetnom ležaju, koristeći udobnosti sofe. Kupatila su prirodno osvetljena i opremljena podnim grejanjem i providnim staklenim pregradama. Nudeći zanosan pogled ka sportskom centru i na okolne  šume jele, Twin sobe Hotela Sport su dizajnirane u toplim bojama inspirisanim prirodom. Otkrijte nove standarde udobnosti u dva kreveta koji su opremljeni sa Voglauer ergonomskim dušecima, jastucima i svilenkasto mekom pamučnom posteljinom. Kupatilo, preplavljena prirodnom svetlostšću i opremljeno podnim grejanjem koje je savršeno integrisano u moderni dizajn sobe. King Deluxe sobe Sport Hotel & Spa Poiana Brašov nude 24 kvadratna metra čiste udobnosti i opuštenosti. Otkrijte otvorena prostranstva, ukrašene smirujućim bojama i sa prirodnim materijalima. Kupatilo je prirodno osvetljeno i ima providne staklene zidove, sa podnim grejanjem. Širok i pažljivo dizajniran prostor King Junior apartmana je savršen izbor za porodice sa decom. Sa pogledom na turistički centar Pojane Brašov, apartman ima grandiozan salon sa sofom i kaučem, modernim tankim televizorom i pristup internetu velike brzine, kao i drugi TV ekran u glavnoj spavaćoj sobi. Bračni krevet ima ergonomski dušek Voglauer, sa svilenkasto mekim jastucima i posteljinom. Prirodno osvetljeno kupatilo poseduje kadu i tuš kabinu, kao i toaletne pribore i Chopard proizvode za negu tela. Elegantni apartmani na poslednjem spratu hotela Sport & Spa Poiana Brašov nude nesvakidašnji pogled na odmaralište kroz prozore od poda do plafona. Sa jedinstvenim dizajnom i mogućnošću da se pretvara u dupleks, Executive apartman Hotela Sport u Poljani Brašov nudi prostrani dnevni boravak i veoma udoban bračni krevet sa  ergonomskim Voglauer dušekom. Opustite se u đakuziju ili pod tušem sa hidro – masažom u  Bisazza kupatilu sa prelepim mozaicima i  toaletnim priborom i Chopard proizvodima za negu tela. Okružite se intimnom atmosferom u salonu ili napravite svečani ručak sa svojim prijateljima u udobnom  apartmanu.

Skladan spoj ukusa i aroma i topao ambijent se prepliću u sportskom restoranu u Poiana Brasov. Opremljen udobnim kožnim stolicama, uz nezaboravnu panoramu Poljane Brašov, restoran nudi uživanje američkog doručka, ukusnog ručka ili večeru uz posebno intrigantno vino. Kulinarska čuda pripremljena od strane glavnog kuvara Andraši Zoltana omogućavaju svim čulima da uživaju u odabranim tradicionalnim i internacionalnim jelima, koja se tokom leta poslužuju na prostranoj otvorenoj terasi. Prelepa aroma espresa određuje privlačan ambijent lobi bara koji je upotpunjem bežičnim internetom. To je posebno mesto koje nudi izbor sveže pripremljenih sendviča i salata, kao i posebne koktele u kojima posetioci uživaju na kraju skijaškog dana. U foajeu Havana se održavaju privatni sastanci ili ispunjava druženje sa prijateljima pored vatre, u prijatnom ambijentu koji spaja lepo drvo, kamen i oniks. Okružen živopisnim planinskim vrhovima na 1.700 metara, Kanzel Pab Poljana Brasov je uvek vrhunac zabavnog dana na planini Postavaru. Kao omiljeno odmorište skijaša poznati pab po skijaškoj stazi Kanzel je najbolji izbor za zasluženi odmor. Uz toplu i privlačnu atmosferu posetioci uživaju uz lepu šolju kuvanog vina ili tople čokolade pored vatre, uz savršenu panoramu pokrivenu snegom.
Savremeni konferencijski centar u Hotelu Sport Ana, sadržaja i kapaciteta do 500 posetilaca obuhvata 11 konferencijskih sala, uglavnom prirodno osvetljenih i sa izlazom na terasu. Potpuno opremljeni za poslovne ili specijalne događaje, konferencijski prostori Hotela Sport odlikuje pomoć iskusnog i stručnog osoblja. Sport Hotel & Spa Poljana Brašov predstavlja idealno mesto za proslave, venčanja i druge posebne događaje spajajući magiju nezaboravnih trenutaka i očaravajuće okoline.

Planinski odmor je usklađen sa uživanjem u okrepljujućem Spa iskustvu Hotela Sport. Inspirisan prirodom, Sport & Spa centar Hotela Sport u Poiana Brasov je raj za odmor u kome vešte ruke utiču na telo pomoću organskih proizvoda, omogućavajući mu da povrati svoj sjaj i lepotu, da se oslobi negativnih sadržaja i podmladi. Spa skladno kombinuje savremeni dizajn sa snagom kamena, toplinom drveta, magijom oniksa i snagom vode. Veliki prostor obuhvata bazen, teretanu, saunu, kao i maštoviti otvoreni jacuzzi, što povećava potrebu za sportom, odmorom i uživanjem, koje prijatno sledi posle višečasovnih skijaških napora.
Sport Hotel & Spa Poljana Brašov je idealna destinacija za odmor za porodice sa decom. Dok roditelji mogu da se opuste u Sport Wellness & spa centru, deca mogu da kreativno provode svoje vreme učestvujući u nizu zanimljivih igara i aktivnosti. Sve se odvija u specijalno uređenom prostoru unutar hotela tokom zimskog vremena, pod budnim nadzorom specijalizovanog osoblja.

Hotel Sport & Spa Pojana Brašov nudi sledeće pogodnosti: objekte za sastanke, spa i wellness  centar, room service, usluge hemijskog čišćenja (dostupne na zahtev), brza prijava, besplatan otvoreni parking (na osnovu dostupnosti), osoblje koje govori engleski. Šetnje po prirodi su odličan način da se diše svež planinski vazduh i dožive lepote raznovrsnih planinskih staza Pojane Brašov. Sa svakim korakom ljubitelja nordijskog setanja otkrivaju se pejsaži kao iz bajke, dok oni koji strastveno vole neke ekstremnije aktivnosti mogu izabrati vožnju sa ATV vozilom oko Poiana Mica. Idealan način za učenje jahanja ili vožnja u kočijama u podnožju šumovitih planina su još jedna od mogućnosti za uživanje, dok su pored vas stručni instruktori Hope centra za konje u Poljani Brašov.
Izleti u Brašov, Sibinj ili Sigišoaru podsećaju na srednjovekovne epohu gradova u srcu Transilvanije. Poseta prvoj rumunskoj školi i Crnoj Crkvi, impresivnog gotskog spomenika, koji se nalazi na obodu glavnog trga Brašova (Piata Sfatului) je pravi čas istorije. Tako izgleda i razgledanje starog grada Sigišoare, najlepše  i jedine naseljene srednjovekovne tvrđave u Evropi, kao i što je poseta bivšoj prestonici Evropske kulture – Sibinju. Dan u zamku Bran ili dvorcu Peleš u Prahovskoj dolini je dobar način da se vratite kroz vreme i da upoznate kako život kraljevske porodice Rumunije. Još jedan nezaboravan doživljaj u ovoj oblasti nudi širok izbor znamenitosti veličanstveno lepih Karpata, kao što je vulkansko jezero Sveta Ana, ledničko jezero Balea, koje se nalazi na nadmorskoj visini od 2.000 metara, kao i Crveno jezero, najveće planinsko  jezero u Rumuniji. Prekrasno odredište za odmor tokom cele godine, Sport Hotel & Spa u Poljani Brašov nudi radost zimskih sportova, planinarskih staza i nezaboravne pejsaže tokom vožnje žičarom na planini Postavaru.

 

SHARE IT: