Hotel & Spa Gorski Kopaonik

Hotel & Spa Gorski Kopaonik

Luksuzni Gorski Hotel & Spa Kopaonik je u okviru full service menadžmenta MK Resorta početkom 2019. godine otvorio vrata prvim gostima. MK Resort, vodeća kompanija u Srbiji u oblasti turizma i hotelijerstva u Srbiji je uspešno započela novi projekat na Kopaoniku „Gorski Hotel & Spa“. Otvaranjem SPA Hotela Gorski je Kopaonik, najpoznatiji ski centar Srbije, zvanično dobio još jedan izuzetan hotel visoke kategorije, smešten na ekskluzivnoj centralnoj lokaciji, nadomak ski staze Malo Jezero, sa brojnim udobnim sadržajima, kao i Ski in-out stazom ispred hotela i skijašnjicom površine 220 m2…..

Hotel Gorski je novi luksuzan hotel na Kopaoniku, kategorije 4 zvezdice koji se nalazi u objektu na 9 nivoa, i ima 97 luksuznih soba i 21 apartman. Goste Hotela Gorski dočekuje vrhunska udobnost, nenametljiv luksuz planinskog stila, toplina i miris prirodnog drveta koji preovlađuje u unutrašnjosti, kao i neponovljivi pogled na prelepu prirodu Kopaonika, koja okružuje ovaj hotel sa svih strana. Moderno nameštene sobe i apartmani Hotela Gorski su veličine od 35 do 100 m2 i opremljene sadržajima za prijatan boravak gostiju tokom zimskog ili letnjeg odmora – klima uređaj, tepisi od zida do zida, udobni posebni ili king size ležajevi, LCD TV sa satelitskim kanalima, radni sto i prostor za sedenje, luksuzna kupatila sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom. Iz nekih soba Hotela Gorski se pruža pogled na skijaške staze Kopaonika..

Svaki detalj Hotela Gorski Kopaonik je osmišljen sa velikom pažnjom, koja je potpuno podređena uzivanju gostiju: prvoklasna usluga, udobnost i uživanje u skijanju ili letnjem odmoru – od planinskih šetnji, skijanja, brojne aktivnosti u prirodi ili opuštanja u spa tretmanima do nezaboravnog gastronomskog iskustva….

Hotel „Gorski“ Kopaonik poseduje ekskluzivan A la carte restoran i restoran za skijaše sa ponudom koju potpisuje vrhunski šef kuhinje.

Novootvoreni luksuzni Hotel Gorski na Kopaoniku, po meri najzahtevnijih hedonista, ima i Spa centar, koji obuhvata zatvoreni bazen sa pogledom na ski stazu, saune, hamam, rusku banju, ledenu fontanu, slanu sobu i tepidarijum, kao i veliki izbor spa tretmana i modernu teretanu.

U kompleksu SPA Hotela Gorski Kopaonik postoji i moderan Kongresni centar sa 470 sedećih mesta i multifunkcionalnom, tehnički potpuno opremljenom salom veličine 470 m2 koja hotelu i Kopaoniku omogućava uspešnu i raznovrsnu organizaciju skupova i događaja za do 450 učesnika u sedećoj postavci, kao i 3 manje board sale za 15, 30 i 50 učesnika. Sale su urađene u drvetu, a ugrađena je najmodernija informaciona tehnologija. Hotel Gorski Kopaonik poseduje najmoderniji centralizovani sistem pomoću koga se može upravljati prezentacijama, regulisati svetla u sali i slično. Multifunkcionalna sala Hotela Gorski se može razdvojiti zvučno izolovanim pregradnim zidom pri čemu se dobijaju dve odvojene prostorije za rad.

Sadržaji SPA Hotela Gorski Kopaonik : ekskluzivan položaj i udoban smeštaj u centru Kopaonika, 97 luksuznih soba i 21 apartman za iskustvo sa 5 zvezdica, lobby bar, a la carte restoran, pansionski restoran i restoran za skijaše, sa vrhunskim gastronomskim uživanjem, Spa-wellness centar, garaža, skijašnjica, parking, prostor za odlaganje prtljaga…

SHARE IT: