Hotel Slavyanska Beseda Sofija

Hotel Slavyanska Beseda je hotel 3 zvezdice u Sofiji, sa odličnim položajem u centru Rakovski ulice, jedne od najprometnijih, najpoznatijih i najužurbanijih ulica u Sofiji. Hotel Slavyanska Beseda u Sofiji je okužen ministarstvima, vladinim kancelarijama, bankama, muzejima, trgovinama, buticima, restoranima, barovima, dok su Parlament Bugarske, Predsednička palata, Nacionalna opera, Nacionalno pozorište, koncertna dvorana Bugarske, Katedrala Aleksandra Nevskog, Ruska crkva i najpoznatiji trgovački centri na Vitoša bulevaru i Nacionalna Palata kulture na pešačkoj udaljenosti od  10 minuta šetnje. Druge turističke znamenitosti, muzeji i galerije Sofije su takođe u blizini Hotela Slavyanska Beseda Sofija.

Hotel Slavyanska Beseda u Sofiji ima 92 nepušačkih soba /85 dvokrevetnih soba ili sa odvojenim ležajevima i 6 apartmana/ raspoređenih na 5 spratova do kojih vodi lift. Sobe Hotela Slavyanska Beseda tipa ekonom imaju privatno kupatilo sa tušem ili kadom i sadržaje za prijatan boravak u Sofiji – telefon sa direktnim biranjem, besplatni bežični internet, mini bar, TV sa kablovskim programima i centralno grejanje. Standard sobe Hotela Slavyanska Beseda su dodatno opremljene klima uređajem i fenom za kosu u kupatilu.

Hotel Slavyanska Beseda Sofija organizuje sastanke i skupove u svojoj sali za sastanke sa 40 mesta u teatar postavci, opremljenoj ugrađenom i postavljenom video i audio opremom.

Sadržaji Hotela Slavyanska Beseda Sofija : recepcija tokom 24 sata, nepušački smeštaj, TV sa kablovskim programima, lift, sigurnosni sef na recepciji, kafe sa posluženjem lagane hrane, menjačnica, dnevno spremanje soba, uluge pranja i peglanja, najam vozila, prostor za ostavu prtljaga, pomoć u rezervaciji izleta i ulaznica za događaje.

SHARE IT: