Hotel Sileks Ohrid

Hotel Sileks Ohrid

Hotel Sileks je udoban hotel 4 zvezdice koji se nalazi u turističkom kompleksu Sveti Stefan, 4 km udaljenom od centra Ohrida, na regionalnom putu između Ohrida i manastir Sveti Naum, 10 km od Aerodroma Ohrid – Sveti Apostol Pavle. Hotel Sileks se prostire obalom Ohridskog jezera, smešten između kristalno plave vode prekrasnog jezera i zelenila borova, gde vodi stazica prema manastiru Svetog Stefana, na nadmorskoj visini od 720 metara. Položaj Hotela Sileks Ohrid pruža poslovnim gostima i turistima odličnu mogućnost za kombinovanje turizma na okolnim veličanstvenim planinama i Ohridskom jezeru. Hotel Sileks Ohrid raspolaže sa 104 obnovljene, savremeno i udobno opremljene sobe, uključujući 12 apartmana, od kojih su dva apartmana predsednički. Savremeni nameštaj i tople boje ispunjavaju sve prostore Hotela Sileks, čineći opuštajuću i toplu atmosferu visokog kvaliteta. Izborom klasičnih soba ili apartmana, uz jedinstveno lepo okruženje, gostima osigurava udoban i prijatan boravak u Ohridu. Svaka soba Hotela Sileks je opremljena sledećim sadržajima : kupatilo, terasa, LCD TV, besplatan bežični Internet, kablovska TV, međunarodna telefonska linija.

Glavna atrakcija hotela Sileks je svakako otvoreni bazen, na kome tokom dana i večeri gosti imaju priliku da uživaju u raznovrsnim programima animacije, kao što su igre na vodi, koncerti, nastupi muzičkih orkestara i pozorišnih ekipa, letnji izbor lepotice, upotpunjeni posluženjem hrane i pića najvišeg kvaliteta. Gosti Hotela Sileks Ohrid, a posebno mladi, tokom dana imaju na raspolaganju profesionalne animatore, kako bi dožveli pravi aktivni odmor. Hotel Sileks Ohrid ima privatnu plažu, sa restoranom u kome se služi hrana i piće, suncobranima i ležaljkama, kao i posebno igralište za decu. Za vrhunsku relaksaciju, hotel Sileks Ohrid nudi različite vrste profesionalne masaže, u udobnosti i privatnosti sobe ili u hotelskom prostoru za masažu. Uz višenamenski sportski teren, gosti se mogu grupno zabavljati i rekreirati igrajući tenis, košarku i fudbal, radi potpunog uživanja u aktivnom odmoru, tokom boravka u Hotelu Sileks u Ohridu.

Zahvaljujući odličnim konferencijskim prostorima i pogodnim uslovima za održavanje skupova, kao i vrhunskom standardu usluga, Hotel Sileks u Ohridu predstavlja izvanredno i omiljeno mesto za uspešnu organizaciju raznovrsnih međunarodnih skupova, kongresa, kulturnih događaja u jednoj od 5 kongresnih sala, ukupnog kapaciteta od 30 do 200 mesta. U Hotelu Sileks Ohrid se takođe održavaju nezaboravni veliki gala i svečani događaji, značajni poslovni sastanci ili privatne proslave. Iskusno i efikasno osoblje hotela Sileks Ohrid, kao i tehnička i profesionalno uslužna podrška na licu mesta, ispunjavaju svaki zahtev. Kongresne sale Hotela Sileks Ohrid su potpuno tehnički opremljenje LCD projektorom, platnom, flip chartom, skenerom, štampačem i besplatnim bežičnim Internetom.

Restoran sa letnjom terasom koji vodi do bazena Hotela Sileks Ohrid ima kapacitet od 450 mesta i pogodan je za organizaciju brojnih događaja i uživanje u romantičnim večerima. Restoran Hotela Sileks Ohrid služi bogat buffet doručak i večeru, kao i bogat izbor jela domaće i internacionalne kuhinje po porudžbini, koja pripremaju vrhunski profesionalni kuvari. Aperitiv bar nidu raznovrsna domaća i inostrana alkoholna i bezalkoholna pića i grickalice. Sve ove pogodnosti čine odmor ili kongres ili skup u Hotelu Sileks u Ohridu izvanredno prijatnim i nezaboravnim doživljajem.

SHARE IT: