Hotel Sentido Tara Bečići

Hotel Sentido Tara Bečići

Hotel Sentido Tara je nov i udoban hotel 4* u Bečićima koji posetiocima pruža kvalitetan smeštaj, vrsnu i ljubaznu uslugu, miris mora i bujnog mediteranskog rastinja i ambijent koji garantuje miran odmor i dobru zabavu. Hotel Sentido Tara se nalazi u najlepšem delu Crne Gore, na čuvenoj bečićkoj plaži, samo 2 km od čuvenog crnogorskog turističkog centra Budve. Hotel Sentido Tara u Bečićima raspolaže sa različitim tipovima soba: 141 dvokrevetnih soba, 54 trokrevetnih, 28 porodičnih i 2 apartmana i nekoliko soba i apartmana u depadansu. Određeni broj soba hotela Tara Bečići ima pogled na more, a svaka soba ima isti standard i sadržaje koji pružaju udoban boravak poslovnim gostima, porodicama i svima koji žele odmor uz razonodu i aktivnosti: udobni ležajevi i nameštaj, moderno kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, kablovska TV, direktna telefonska liniju, pristup internetu, mini bar, klima uređaj sa samostalnim podešavanjm temperature, sigurnosni sef, toaletni pribor. Visokoprofesionalno i ljubazno osoblje hotela Sentido Tara Bečići je na raspolaganju da gostima obezbedi prijatan i opušten boravak.
Standardne dvokrevetne sobe Hotela Sentido Tara Bečići imaju sve standardne elemente i uglavnom raspolažu „francuskim balkonom”. Standardne komforne trokrevetne sobe Hotela Setido Tara su opremljene standardnim sadržajima, od kojih većina ima balkon /3,6 m2/. Porodične sobe Hotela Sentido Tara su opremljene francuskim ležajem, dnevnim boravkom sa pomoćnim krevetom, toaletom, kupatilom /kada ili tuš/, balkonom /3,5 m2/. Sadržaji standard tipa soba su telefon, klima, mini bar, tuš, sigurnosni sef, fen za kosu, papuče, kablovska flat-screen TV, usluge buđenja i balkon.
Bogat izbor nacionalnih i internacionalnih specijaliteta /na bazi švedskog stola/ se služe u glavnom restoranu hotela i uključuju širok izbor svežeg voća, povrća, ribe i jela od mesa i raznih poslastica. Gosti hotela Sentido Tara Bečići uživaju u prijatnoj atmosferi aperitiv bara i opuštajućem trenucima i osveženjima koji se služe u baru na bazenu i na plaži. Hotel Sentido Tara u Bečićima pruža odlične uslove za organizovanje sastanaka i događaja u dve sale za sastanke, kapaciteta 320+120 mesta i maloj sali za konferencije, kapaciteta 25 mesta.
Stručni tim animatora hotel Sentido Tara Bečići posetiocima pruža veliki izbor aktivnosti tokom dana, počevši dan sa “Sentido svitanjem” do fitnes programa, kao što su Tai Chi ili pilates, ili Discovery šetnja ili mala takmičenja poput boćanja ili pikada. Tokom leta gostima hotela Sentido Tara u Bečićima je na raspolaganju dečiji klub sa porodičnim aktivnostima i aktivnostima na plaži. Hotel Sentido Tara Bečići nudi svojim gostima i mnoge druge sportove: paraglajding, parasejling, kitesurfing, bandži džamping i akva park /100 m/. Za večernje zabave organizuju se folklorne večeri sa tradicionalnim plesovima ili salsa žurke.
Sadržaji hotel Sentido Tara u Bečićima: recepcija 24 sata, restoran, lift, konferencijski sadržaji i oprema, otvoreni bazen za odrasle i decu sa suncobranima i ležaljkama, sopstvena opremljena plažu sa terenom za odbojku na pesku /samo 100 metara od hotela i zaslužuje titulu jedna od najlepših plaža na Mediteranu/, frizerski salon, salon lepote i masaže, teretana, bežični internet u svim javnim prostorima, suvenirnica, parking, teren za košarku, bilijar i stoni tenis.

SHARE IT: