Hotel Sense Sofija

Hotel Sense Sofija

Hotel Sense je luksuzni hotel 5 zvezdica, jedinstvene arhitekture i posvećene usluge u centru Sofije i pripada hotelskoj grupaciji Design Hotela. Vrhunska usluga je spojena sa modernim uređenjem Hotela Sense Sofija, koji je upečatljiv svojom lepom arhitekturom i opremom u odnosu na hotele Sofije. Hotel Sense Sofija se nalazi na odličnoj lokaciji, na Bulevaru Cara Osvoboditela /Cara Oslobodioca/ u Sofiji, samo na par koraka od zgrade bugarskog Parlamenta. Najbolje sobe Hotela Sense Sofija su na najvišim spratovima i uživaju prekrasan pogled na glavne turističke znamenitosti grada, među kojima je čuvena Crkva Svetog Aleksandra Nevskog.

Svih 71 luksuznih soba i apartmana Hotela Sense Sofija su raspoređene u nekoliko tipova – Superior sobe pristupačne za goste sa posebnim potrebama, Superior Twin sobe, Superior dvokrevetne sobe, Deluxe King sobe, Executive dvokrevetne sobei apartman Sense. Unutrašnjost Hotela Sense Sofija je namerno opremljena prirodnim materijalima, a odlikuju je jednostavne, čiste, elegantne linije i prefinjeni tonovi. Podovi su izrađeni od toplog drvenog parketa, a vrata i prozori sa kožnim detaljima. Sobe Hotela Sense Sofija imaju velike prozore od poda do tavanice, LCD TV sa internet pretraživačem, osnovnu iPod stanicu i samostalno podešavanje klima uređaja i osvetljenja. Apartmani Executive i Sense Hotela Sense Sofija imaju luksuzne balkone odakle se pruža bajkovit pogled na bugarski glavni grad. Moderna kupatila Hotela Sense su opremljena besplatnim kozmetičkim-toaletnim priborom Molton Brown.

Veliki izbor vrhunski kvalitetne hrane mediteranske kuhinje se poslužuje gostima za doručak, kao i u restoranima Hotela Sense Sofija. Hotel Sense Sofija ima 3 sale za sastanke, veličine od 22 do100 m2, koje su odlično mestoodržavanja raznovrsnih skupova i događaja. Hotel Sense Sofija ima jedinstveno udoban SPA Centar sa zatvorenim bazenom, salom za masaže, saunom i teretanom, koji gostima upotpunjuje utisak Sofije.

SHARE IT: