Hotel San Jahorina

U samom srcu Jahorine na nadmorskoj visini 1610 m, u prelepom nizu, smestio se ekskluzivni hotel “San”. Hotel San Jahorina se nalazi na odličnoj lokaciji u samom srcu skijaškog centra Jahorina, između hotela “Jahorina” i “Košuta”, u blizini šestoseda Ogorjelica.

Hotel San raspolaže sa 18 komfornih i kvalitetno opremljenih soba sa mini barom, satelitskom televizijom i telefonom. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa kombinacijama posebnih i francuskih /king size/ ležajeva. U ponudi hotela San Jahorina su i dve četvorokrevetne sobe, kao i apartman za 5 osoba. Sve sobe Hotela San su opremljene po savremenim standardima, sa novim udobnim nameštajem, sopstvenim kupatilom, mini barom, satelitskom televizijom i telefonom. U hotelu San Jahorina je restoran sa 50 mesta, moderno opremljen klub sa kaminom, sauna, studio za relaksacionu i fizikalnu masažu, kao i ski rental usluga, sa sopstvenom ski školom. U restoranu možete probati prave specijalitete domaće hrane, a nije zapostavljena ni internacionalna kuhinja. Za goste hotela vrhunski kuvari spremiće doručak i večeru na bazi “švedskog stola”. Neposredno uz hotel San je i parking za goste hotela. Ljubazno osoblje će se pobrinuti da boravak u hotelu San na Jahorini bude mnogo više od “skijanja”!

Klub u hotelu “San” je opremljen po uzoru na velike svetske skijaške centre i idealno je mesto za odmor i različitu vrstu relaksacije. Klub svojim gostima posluzuje veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, toplih i hladnih napitaka, kao i dnevne i nedeljne štampe. Za trenutke opuštanja i druženja u jahorinskom ambijentu tu je i poseban deo kluba sa kaminom, a ukoliko su gosti zainteresovani da u prijatnoj atmosferi ispratite neki važan sportski događaj, moguće je korišćenje TV sale. Za goste Hotela San Jahorina koji žele telesnu rekreaciju na raspolaganju je najmodernija finska sauna, kao i studio za relaksacionu i fizikalnu masažu sa profesionalnim maserima.

SHARE IT: