Hotel Royal View Ohrid

Hotel Royal View Ohrid

Hotel Royal View Ohrid je moderan hotel 4 zvezdice, sagrađen 2007. godine, smešten na obali prekrasnog Ohridskog jezera, 200 metara od istorijskog centra Ohrida. Položaj Hotela Royal View u Ohridu je odličan – upravo na obali i u neposrednoj blizini starog dela Ohrida i centra, što turistima i poslovnim gostima omogućava izuzetne mogućnosti za upoznavanje veličanstvenog nasleđa Ohrida i uživaju u šetnjama duž prijatnih šetališta. Izgled Hotela Royal Ohrid je savremen, sa prekrasnim pogledom i primamljivim uslugama Spa i sauna sadržaja.

Hotel Royal View Ohrid nudi smeštaj u 42 elegantne, klimatizovane sobe sa balkonima i pogledom na Ohridsko jezero, kao i besplatan Internet, satelitsku TV, minibar i radni sto. Sobe Hotela Royal View Ohrid su čiste i srednje veličine, ali veoma prijatno uređene, sa prekrasnim pogledom na jezero i sasvim dovoljno udaljene od grada i brojnih klubova, restorana, kafića u kojima gosti uživaju. Apartmani na uglu zgrade Hotela Royal View Ohrid imaju balkon sa pogledom na jezero, što omogućava jedinstven doživljaj ispijanja omiljenog pića uz romantičan zalazak sunca. Hotel Royal View Ohrid ima odličnu uslugu osoblja, kao i prijatno i uslužno osoblje recepcije sa kvalitetnim znanjem engleskog jezika. Hotel Royal View Ohrid poseduje prijatan spa sadržaj, sa jacuzzijem, saunom i parnim kupatilom i vežbaonicom. Masaže i tretmani lepote i podmlađivanja pružaju gostima Hotela Royal View trenutke opuštanja.

Hotelski restoran sa pogledom na prekrasno Ohridsko jezero poslužuje najkvalitetnije specijalitete Makedonske i internacionalne kuhinje. Tokom lepog vremena, moguće je korišćenje obroka na sunčanoj terasi šetališta. Besplatan parking sa nadzorom je na raspolaganju gostima Hotela Royal View Ohrid. Tokom boravka u Hotelu Royal View Ohrid gosti mogu upoznati Ohrid, poznat po svojim brojnim veličanstvenim crkvama i znamenitostima koje pripada UNESCO kulturnom nasleđu, ili uživati u prijatnoj šetnji ili nezaboravnoj vožnji brodom, koji ih očekuje u neposrednoj blizini.

SHARE IT: