Hotel Rina Vista Poljana Brašov

Hotel Rina Vista Poljana Brašov

Hotel Rina Vista je objekat 3 zvezdice u centru Poljane Brašov, što posetiocima pruža uživanje u čuvenom ski centru Poljane Brašov, jer su ski staze u blizini, kao i zahvaljujući raznovrsnim uslugama i udobnostima na raspolaganju gosima, čineći im osećaj kao kod kuće.
Hotel Rina Vista se nalazi u prirodnom okruženju, na nadmorskoj visini od 1300 metara. Zahvaljujući objektu na 6 spratova, Hotel Rina Vista u Poljani Brašov uživa prekrasan pogled na vrh Postovaru. Uz udobne i lepo uređene sobe Hotela Rina Vista u Poljani Brašov, gostima je na raspolaganju prekrasan pogled na masiv Postovaru. Gostima Hotela Rina Vista koji žele sportske sadržaje je obezbeđena profesionalna oprema, stručni instruktori i prevoz do ski staza. Uz to, hotel Rina Vista je u blizini centra za jahanje. Ostali sadržaji u blizini Hotela Rina Vista koji pružaju nezaboravne utiske gostiju su paraglading. Sobe Hotela Rina Vista predstavljaju mesto odmora i okrepljenja uz uživanje u prirodnom okruženju – udobni ležajevi, moderan nameštaj, kupatila sa tušem ili kadom, TV, telefon, minibar i balkon. Ukupan smeštajni kapacitet Hotela Rina Vista je 88 dvokrevetnih soba, 17 mladenačkih soba i 1 apartman.

Restoran Bavaria ima 250 mesta i gostima omogućava zadovoljstva koje Hotel Rina Vista poseduje.  Ovde se poslužuju specijaliteti Rumunije, Bavarske i internacionalni, koje pripremaju iskusni kuvari. Restoran Bavaria je verovatno najbolj izbor za poslovne večere, privatne proslave, seminare ili druge oblike poslovnog druženja i team building programe.  4 konferencijske sale Hotela Rina Vista imaju kapacitet od 25 do 120 mesta i obezbeđuju profesionalnu opremu i skup organizovan u savremenom stilu.

Kako Hotel Rina Vista sebe poštuje, tako se oseća posebna briga o gostima u dečijem kutku, sauni, masažama, prevozu do skijališta, uslugama pranja i peglanja, kablovskim programima, besplatnom internetu u svim javnim prostorima, parkingu. Gostima koji borave u Hotelu Rina Visa su na raspolaganju izleti do planinskih vrhova ili jahanje konja. Oni koj žele dodatni adrenalin mogu uživati u paraglidingu. Ukoliko volite skijanje, ali nemate hrabrosti i vremena da ga naučine, sada je najbolja prilika za to, jer će vas instruktori Hotela Rina Vista naučiti da skijate i postanete dobar skijaš.  Hotel Rina Vista u Poljani Brašov takođe pruža posebno mesto najmlađima, koji ovde mogu apsolutno bezbedno i bezbrižno da uživaju.

SHARE IT: