Hotel Rin Grand Bukurešt

Hotel Rin Grand je moderan hotel 4 zvezdice u Bukureštu, u blizini jezera Vacaresti, u južnom delu grada, sa širokim i raznovrsnim izborom usluga koje su potpuno prilagođene potrebama i zahtevima poslovnih gostiju i turista. Hotel Rin Grand Bukurešt je udaljen samo 10 minuta vožnje od istorijskog dela grada Bukurešta. Ovaj deo Bukurešta je jednostavno dostupan i pruža mogućnost parkiranja, tako da gosti ne troše vreme u saobraćaju ili u traganju za parkingom.
Sobe Hotela Rin Grand Bukurešt su prostrane i udobne, opremljene u nežnim i toplim tonovima. Sve sobe imaju besplatan bežični internet. Struktura soba Hotela Rin Grand Bukurešt obuhvata king standard sobe, twin standard sobe, king superior sobe, twin superior sobe, junior apartmane, executive apartmane, sobe za goste sa posebnim potrebama.
Posebne pogodnosti gostiju koji borave u Hotelu Rin Grand Bukurešt obuhvataju moderan Spa Centar i Body Art Wellness Club – zatvoreni bazen, saunu, teretanu, sobu za masažu i igre na sreću. Gostima su ovi sadržaji na raspolaganju 24 sata, što je jedino mesto sa ovim radnim vremenom u Bukureštu.
Hotel Rin Grand Bukurešt ima 2 restorana –  Restoran La Boema i Piano Bar, kapaciteta 100 mesta, što je ukupno 650 mesta,  i veoma odgovara organizaciji privatnih događaja ili skupova i konferencija.
Hotel Rin Grand Bukurešt poseduje najveći poslovno-konferencijski centar u hotelskom prostoru u Rumuniji. Hotel Rin Grand Bukurest je tokom čitave godine na usluzi za uspešnu organizaciju preko 300 događaja i skupova : promocija proizvoda, seminari, obuke, svadbe, posebne zabave i proslave, dečiji rođendani, promocije unapređenja i okupljanja.

SHARE IT: