Hotel Residence City Garden Plovdiv

Hotel Residence City Garden Plovdiv

Smešten u blizini Bašte Cara Simeona u Plovdivu – gradu snažne istorijske atmosphere i simbolu viševekovne kulture, Evropske prestonice kulture, luksuzni Hotel Residence City Garden je izuzetan izbor poslovnih gostiju i turista za boravak u Plovdivu tokom čitave godine. Magija muzičkih pevajućih Fontana Plovdiva i zelenilo okolnog parka, samo 2 minuta šetnje od glavne pečaške ulice Plovdiva i njegovih jedinstvenih kulturno-istorijskih i turističkih znamenitosti su odlike potpuno novog Hotela Residence City Garden koji je pogodan za porodični odmor ili turističko ili poslovno putovanje. Hotel Residence City Garden Plovdiv je udaljen 0.5 km od drevnog amfiteatra u Plovdivu, 0,8 km od Stadiona Filipopolisa i 3,4 km od Međunarodnog Sajma Plovdiv. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Plovdiv, udaljen 14 km od Hotela Residence City Garden Plovdiv.

Svojom prefinjenom arhitekturom i luksuznim sadržajima, koje čuvaju duh vremena i pružaju potpunu udobnost, potpuno novi, stilski hotel 5 zvezdica Residence City Garden Plovdiv pruža svojim gostima miran boravak u okruženju raskošnog zelenila i luksuzno uređenje stilskog nameštaja i opreme nežnih boja i tonova. Gostima je na raspolaganju mogućnost da uživaju u najekskluzivnijim sadržajima i uslugama najvišeg nivoa Hotela Residence Garden City Plovdiv.

Hotel Residence City Garden Plovdiv ima 24 luksuznih, stilskih, prostranih nepušačkih soba, uređenih u nežnim prijatnim bojama i raskošnoj opremi, sa balkonima, koje su organizovane u nekoliko tipova – deluxe, studio i apartmani i koje ispunjavaju potrebe, zahteve i želje gostiju – tepisi od zida do zida, direktan telefon, sigurnosni sef, papuče, radni sto, prostor za sedenje, garderober, LCD TV sa kablovskim programima, besplatni bežični internet. Kupatila su opremljena fenom za kosu, besplatnim toaletnim-kozmetičkim priborom, papucama, bade mantilom. Dodatni sadržaji soba Hotela Residence City Garden obuhvataju balkon, prostor za sedenje i minibar.

U Hotelu Residence City Garden je boutique restoran u kome se poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak i najkvalitetnija hrana koja zadovoljava sve potrebe i ukuse, čineći obrok vrhunskim iskustvom. Sa jelovnika Hotela Residence City Garden Plovdiv se gostima preporučuju jela koja priprema mlada i maštovita ekipa koja daje prednost razvijanju ukusa i poštovanju svakog detalja.

Sadržaji Hotela Residence City Garden Plovdiv obuhvataju i elegantni hol sa kaminom, konferencijsku salu, frizerski salon i salu za masažu.

Sadržaji Hotela Residence City Garden Plovdiv: nepušačke sobe, restoran, bar, prevoz od-do aerodrome, recepcija tokom 24 sata, uslužno osoblje sa znanjem jezika, klimatizacija, dnevno spremanje – održavanje higijene, sigurnosni sef na recepcija, sala za sastanke, usluge pranja i peglanja, concierge usluge,  posluženje u sobi – room service, prostor za odlaganje prtljaga, informacije i rezervacije turističkih usluga, lokalnih izleta i događaja, bogat kontinentalni doručak, besplatan bežični internet, besplatan parking, povezane sobe, poseban deo za sedenje, besplatni toaletni-kozmetički pribor,….

SHARE IT: