Hotel HEC Residence Miločer

Hotel HEC Residence Miločer

Hotel HEC Residence se nalazi u Miločeru, na najlepšem i najživopisnijem delu crnogorske obale. Hotel HEC Residence Miločer je luksuzan objekat 4 zvezdice, udaljen 200 metara od prekrasne plaže “Pržno” i veoma blizu parka Miločer, prekrasne Kraljičine plaže, koja se nadovezuje na Kraljevu plažu, sa živopisnim gradom-hotelom Sveti Stefan, koji je okružen sa dve prekrasne plaže. Miločer je ugledni turistički centar Crne Gore, poznat po svojoj bajkovitoj mirnoći, lepoti, nezaboravnim mirisima raskošnog mediteranskog zelenila i veličanstveno lepom prirodnom okruženju.

Hotel HEC “Residence” Miločer ima 82 ležaja, organizovanih u 30 udobnih smeštajnih jedinica, koje čine 8 standard soba, 19 junior apartmana i 3 luksuzna apartmana. Junior lux apartmani imaju mogućnost povezivanja standard soba. Sve smeštajne jedinice Hotela HEC Residence Miločer su moderne, udobne, klimatizovane i opremljene direktnom telefonskom linijom, kablovskom TV, besplatnim internetom, sefom, mini barom, toaletom sa tuš kabinom, bade mantilom, fenom za kosu, toaletnim priborom. Standardne sobe Hotela Residence obuhvataju sve sadržaje potrebne poslovnim gosotima koji su na putu ili onima koji žele uživati u njihovoj izuzetnoj opremljenosti i udobnosti posle turističkih programakomforu. Apartmani Hotela HEC Residence Miločer uživaju prekrasan pogled na otvoreno more, okupano sunčevim zracima u zoru ili u zalasku sunca.

Restoran hotela HEC Residence Miločer, sa pogledom na azurno plavo Jadransko more, pruža odgovarajući ambijent za uživanje u raznovrsnim gastronomskim specijalitetima crnogorske ili internacionalne kuhinje, koje pripremaju i umetnički serviraju kulinarski znalci. Restoran ima kapacitet od 72 mesta, sa 20 mesta na terasi. Gastro centar Hotela HEC Residence Miločer takođe organizuje raznovrsne tematske večeri, koje privlače goste svojim izborom užitaka iz čitavog sveta. Tokom ovih večeri se služi širok izbor vina, što gostima omogućava da “putuju” i dožive brojna čuvena vinska područja. Osim toga, zahvaljujući izuzetno iskusnom i uglednom kadru, Gastro centar Hotela Residence predstavlja poseban centar obuke kadrova u ugostiteljstvu i turizmu.
Sa vrha hotela HEC Residence u Miločeru gosti uživaju u prekrasnom pogledu na more, sunčajući se i kupajući se u prijatnom bazenu. Bazen se nalazi na krovu hotela HEC Residence, odakle se pruža veličanstven pogled na miločerski zaliv. Bazen radi tokom sezone, od 01. maja do 01.novembra. Breeze Bar pored bazena služi brojne koktele, uz izbor salata od svežeg voća, sladoled i poslastice koje priprema poslastičarnica i pekara hotela. Za potpuno uživanje gostiju, na raspolaganju je masaža, koja oživljava sva čula. Breeze bar radi tokom sezone, od 01. juna do 01. septembra.
Wellness je način života, oaza mira, opuštanja, uživanja i vitalnosti, kao i način povezivanja uma, tela i duha. Wellness Centar hotela HEC Residence Miločer nudi širok izbor zdravstvenih i wellness tretmana po povoljnim cenama. Gostima su tokom boravka u Hotelu REC Residence u Miločeru na raspolaganju dodatne usluge – tretman lica i tela, masaža tela, VIP masaže, manikir,  pedikir, deplacija, uređivanje obrva, program pročišćavanja organizma, osnaživanja i podmlađivanja… Korišćenje wellnessa pomaže u smanjenju stresa i doprinosi osveženju i poboljšanju izgleda.
Hotel HEC Residence Miločer ima dve višenamenske kongresne sale na glavnom novou, pogodne za uspešnu organizaciju konferencija, seminara, predstavljanja, predavanja, novinarskih skupova i koktela. Obe konferencijske sale Hotela HEC Residence Miločer su opremljene profesionalnom tehničkom opremom i mogu biti uređene po potrebama i željama organizatora skupa. Konferencijska sala  “Amfiteater” ima velike prozore, ali može biti potpuno zamračena ukoliko je potrebno, dok sala “Amfiteater 2” nema prozore i opremljena je savremenom tehničkom opremom potrebnom za uspešnu organizaciju skupova opremom, uključujući i dodatno osvetljenje. Na raspolanju je sledeća oprema – projektor, projekciono platno, ozvučenje, kablovska TV i bežični Internet, CD  DVD player, LCD, računar, oprema za simultani prevod i flip chart.

SHARE IT: