Hotel Residence Inn Sarajevo by Marriott

Hotel Residence Inn Sarajevo by Marriott

Smešten u centru Sarajeva, luksuzni Hotel Residence Inn Marriott, 4 zvezdice pruža gostima istinski osećaj kao kod kuće. Odličnog položaja u centru Sarajeva, na samoj obali i šetalištu pored Miljacke, u neposrednoj blizini istorijskog dela Sarajeva – čuvene Baščaršije, Hotel Residence Inn Marriott Sarajevo je lako dostupan do institucija i znamenitosti Sarajeva, trgovina, restorana, kafića…. Sarajevo u svim sezonama pruža gostima izvanredne utiske, zahvaljujući preovladavajućoj atmosferi dobrodošlice i nezaboravnom šarmu.

Hotel Residence Inn Marriott Sarajevo je jedini sarajevski hotel pogodan za duži boravak koji pruža udoban smeštaj u svojim stilskim, prostranim, besprekorno čistim i ukusno opremljenim studijima i apartmanima, odgovarajućeg spoja udobnosti i prefinjenosti. Sve smeštajne jedinice Hotela Residence Inn Marriott Sarajevo imaju moderan nameštaj, parket podove, posebne ili prostrane king size ležajeve, lep sedeći prostor sa sofa ležajem u odvojenom dnevnom boravku, radni sto i stolice, kupatila sa tušem, toaletnim priborom, fenom za kosu, potpuno opremljene kuhinje sa microwave rernom, frižiderom i malom mašinom za pranje posuđa  –  što omogućava duže i prijatno poslovno putovanje ili turistički boravak u Sarajevu. Zvučno izolovani prozori od poda do tavanice u studio i apartmanskim jedinicima Hotela Residence Inn Marriott Sarajevo omogućavaju pogled na grad i prekrasno olimpijsko planinsko okruženje Sarajeva. Većna apartmana Hotela Residence Inn Marriott Sarajevo ima balkone.

Ukoliko je planiran mali skup sa kolegama ili mesto za medijsku promociju, efikasnu prezentaciju ili obuku – na raspolaganju je prostor koji izvrsno služi poslovnim potrebama, sa mnogo prirodnog svetla i mogućnosti posluženja hrane i pića u sali za sastanke Hotela Residence Inn Marriott Sarajevo koja je odličan izbor.

Pored odlične usluge visoko profesionalnog i povećenog osoblja, dodatni sadržaji Hotela Residence Inn Marriott Sarajevo obuhvataju recepcija tokom 24 sata, lobby sa bibliotekom, bogat buffet kontinentalni doručak, besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, teretanu, saunu i parno kupatilo, garažu i otvoren parking, posluženje u sobi – room service, informacije o lokalnim turističkim izletima i događajima. Besplatna dostava namirnica i potrepština je takođe na raspolaganju gostima Hotela Residence Inn Marriot Sarajevo, sve u cilju prijatnog i nezaboravnog boravka u Sarajevu.

SHARE IT: