Hotel Holiday Inn Sofija

Hotel Holiday Inn Sofija

Hotel Holiday Inn Sofija je luksuzni poslovni hotel 5 zvezdice u centru Sofije, blizu nove podzemne metro linije Metropolitan, sa izvanrednim kongresnim i spa sadržajima, na kratkoj pešačkoj udaljenosti od metro stanice Business Park i par minuta šetnje do centra grada, 15 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma u Sofiji. Hotel Holiday Inn Sofija se nalazi u modernoj zgradi od 7 spratova sa 130 soba, 10 Executive soba, 4 apartmana, 1 jednostavno dostupnoj sobi za goste sa posebnim potrebama, mogućnosti spajanja soba, besplatnim internetom, besplatnim parkingom, prevozom od-do aerodroma, besplatnim uslugama teretane i spa centra. Hotel Holiday Inn Sofija je dobitnik brojnih priznanja za vrhunski kvalitet usluge i sadržaja.

Udobne i klimatizovane sobe Hotela Holiday Inn Sofija su različite veličine, od 27,45 do 64,46 m2, zavisno od tipa soba – Standard dvokrevetna soba, Standard soba sa dva posebna ležaje, Porodične sobe sa sofa ležajem,  Executive sobe (Superior sobe), apartmani i soba sa prostranim ležajem, prilagođena gostima sa posebnim potrebama prilaza. Sobe Hotela Holiday Inn Sofija imaju sledeću opremu i sadržaje za udoban boravak poslovnih gostiju i turista – LCD TV sa velikim izborom satelitskih kanala, radni sto sa lampom, udobne fotelje, tepihe od zida do zida, direktan telefon, telefon sa uslugom Voicemail, minibar, ugrađen sigurnosni sef, aparat za pripremu kafe-čaja, udobna kupatila sa tušem ili kadom, bade mantil, papuče, fen za kosu, dok porodične sobe imaju sofa ležaj, što je idealno za boravak dece. Gosti koji borave u Hotelu Holiday Inn Sofija mogu uživati u pogledu iz svoje luksuzno opremljene i uređene sobe na planinu Vitošu, ili odmarati uz izbor satelitskih programa ili pregledati svoje mail poruke pomoću brzog interneta. Gosti takođe mogu da probaju piće iz minibara i ili tuširanju ispod posebnog tuša, uz korišćenje brandirane kozmetike. Deca imaju besplatnu hranu i smeštaj u Hotelu Holiday Inn Sofija. Apartmani Hotela Holiday Inn Sofija imaju poseban dnevni boravak koji je prijatno opremljen udobnim sofa ležajem i ima dve fotelje, kao i posebnu trpezariju sa stolicama.

Hotel Holiday Inn Sofija poslužuje gostima bogat doručak u restoranu Brasserie ili na otvorenoj terasi, sa pogledom na Vitošu. Tokom boravka u Hotelu Holiday Inn gosti mogu koristiti zatvoren bazen, odmarati u Jacuzzi kadi ili uživati u blagotvornim tretmanima Spa Centra. Uveče je na raspolaganju izbor najkvalitetnije hrane koja obuhvata mediteranske specijalitete u restoranu In Canto, ili razgovarati uz omiljeno piće u stilski uređenom Chi baru Hotela Holiday Inn Sofija.

Spa sadržaji Hotela Holiday Inn Sofija obuhvataju zatvoreni bazen, zagrejani bazen, dečiji bazen, nadzor spasilačke službe, otvoreni bazen sa slapom, usluge posluženje pored otvorenog bazena i pored Jacuzzi kade, internet, koktel salu, ležaljke za sunčanje, teretanu, saunu, sale za tretmane i masažu, frizerski salon.

Gosti mogu u Hotelu Holiday Inn Sofija odabrati uspešnu organizaciju kongresa ili skupa ili nezaboravno venčanje u višenamenskom, potpuno opremljenom prostoru, koji obuhvata i balsku salu sa 300 mesta. Poslovni centar Hotela Holiday Inn Sofija radi 24 sata, sa stručnim osobljem u periodu od 07,00 do 22,00 sata, kao i poslovnu opremu – štampač, usluge kopiranja i skeniranje.

SHARE IT: