Hotel Radon Plaza Sarajevo

Hotel Radon Plaza Sarajevo

Hotel Radon Plaza je poslovni hotel 5 zvezdica u Sarajevu, otvoren 2006. godine, koji se nalazi na glavnoj saobraćajnici Sarajeva koja vodi ka centru, iz pravca jugozapada, samo 10 minuta vožnje od Aerodroma Sarajevo i 15 minuta od istorijskog centra grada Baščasije. Hotel Radon Plaza Sarajevo omogućava poslovnim gostima i turistima udoban, miran i funkcionalan boravak, zahvaljujući raznovrsnim sadržajima i pogodnostima koji očekuju goste.

Hotel Radon Plaza Sarajevo odiše najvišim luksuzom i pruža vrhunski kvalitet usluge u svojih 117 soba, 1 Predsedničkom apartmanu, 2 Superior apartmana, wellness centru, konferencijskim salama, barovima i zabavnom centru. Hotel Radon Plaza Sarajevo gostima nudi dodatne zabavne sadržaje, kao što su kuglana i bilijar.

Sobe Hotela Radon Plaza Sarajevo zauzimaju površinu od najmanje 30 m2 i imaju panoramski pogled na grad Sarajevo. Svaka soba Hotela Radon Plaza Sarajevo je opremljena udobnim lezajevima, prostorom za sedenje, mini barom, sigurnosnim sefom,  plasma TV-om sa kablovskim programima, Internet linijom, direktim telefonom, mašinom za pripremu kafe/čaja, daskom za peglanje odeće, vešalicom za odeću, samostalnim podešavanjem klima uređaja, vratima sa elektronskim karticama sa posebnim bezbednosnim zatvaranje, potpuno opremljenim i elegantnim kupatilima sa tuš kabinom ili kadom.

Gosti Hotela Radon Plaza Sarajevo imaju na raspolaganju 24 sata posluženje u sobi – room service, kao i besplatno korišćenje Welness Centra, koji obuhvata zatvoreni bazen sa hido masažom, jacuzzi i prostor za odmor, finsku saunu, parno kupatilo i potpuno opremljenu teretanu.

Restoran Plava Prizma se nalazi na 15. spratu Hotela Radon Plaza Sarajevo i prvi je restoran ovog tipa u jugoistočnoj Evropi, sa ponudom vrhunskih menija tradicionalne bosansko-hercegovačke hrane i internacionalnih specijaliteta, uz prefinjenu zabavu, što ispunjava želje i potrebe najzahtevnijih gostiju, raznovrsnog ukusa. Na visini od 70 metara, restoran Plava prizma ima 120 mesta i omogućava prekrasan 360 stepeni  panoramski pogled na grad Sarajevo. Veliki izbog pića i mini zalogaja se služi posetiocima i gostima Hotela Radon Plaza Sarajevo u lobiju tokom čitavog dana.

Jedinstveni konferencijski sadržaji Hotela Radon Plaza pružaju odlične uslove za uspešnu organizaciju raznovrsnih kongresa i događaja ili nezaboravnih svadbi sa odličnom zabavom ili bilo koju vrstu posebnog ili značajnog skupa ili proslave. Za potrebe skupova sa velikom brojem učesnika, Hotel Radon Plaza nudi prostranu kongresnu salu kapaciteta od 1000 učesnika, sa mogućnošću odvajanja prostora za sastanke, što je čini izuzetno pogodnom za skupove i događaje sa manjim brojem gostiju ili učesnika Kao deo kongresne sale Hotela Radon Plaza Sarajevo, na raspolaganju je prostor za garderobu, bar i prostor za doček gostiju ili izložbeni prostor. Zlatna ili Crvena sala se mogu koristiti kao odvojene jedinice, koje su pogodne za skupove koji zahtevaju veći broj organizovano-podeljenih prostora ili prostorne jedinice, ukupnog kapaciteta do oko 400 gostiju i mogućnošću deljenja u posebne sale i brojnim načinima postavke sala. Sala Zmaj omogućava sastanke veličine do 60 učesnika.

Hotel Radon Plaza Sarajevo odlikuje prestižni Wellness Centar, uređen i opremljen po najvišim međunarodnim standardima, koji zadovoljava potrebe, želje i očekivanja najzahtevnijih gostiju ili dnevnih posetilaca, koji traže odmor, rekreaciju, podmađivanje i sveukupno poboljšanje zdravlja, tela i uma. Bazen sa podvodnom masažom je dug 25 metara i dubok 160 cm. Jacuzzi bazen je dubine 40 cm i ima nivoe sa vodenom masažom. Gosti Hotela Radon Plaza takođe uživaju u finskoj sauni, parnom kupatilu i salonu lepote ili prostoru za odmor sa ležaljkama, prepuštajući se izvanrednom spoju nežnih i aromatičnih mirisa, koji daju čitavom centru prijatan osećaj. U Wellness Centru Hotela Radon Plaza Sarajevo se pružaju raznovrsne masaže, uključujući relax i sportske masaže, aroma-terapije i anti-celulit tretmane. Multifunkcionalna sportska sala je na raspolaganju gostima koji poklanjaju posebnu pažnju svom fizičkom stanju. Sportski deo na površini od 225 m2 je opremljen spravama koji omogućavaju različite tipove vežbanja i uređen je u cilju zadovoljstva potreba sportskih amatera.

Ponudu Hotela Radon Plaza Sarajevo upotpunjuje savremena kuglana i bilijar, koji čine odličan izbor ljubiteljima dobre zabave i aktivnog sportskog druženja. Kao dodatak prilagodljivosti ovog prostora posebnim potrebama i željama gostiju, kuglana predstavlja idealno mesto za poslovne susrete, takmičenja, skupove, proslave rođendara i slična okupljanja. Prostrani kafić u kuglani omogućava prijatnu pauzu i odmor tokom kuglanja.

Sadržaji Hotela Radon Plaza Sarajevo : recepcija tokom 24 sata, parking, garaža, posluženje u sobi – room service, usluge prevoza, menjačnica, prostor za odlaganje prtljaga, ATM aparat, usluge pranja, peglanja i čišćenja odeće, frizerski salon i salon lepote.

SHARE IT: