Hotel Radisson Blu Bukurešt

Hotel Radisson Blu Bukurešt

Ovaj centralni luksuzni hotel u Bukureštu, 5 zvezdice se nalazi u blizini nekadašnje palate, Narodnog Muzeja umetnosti i istorijskog trga Revolucije. Neposredno u blizini gradskog dela kulturnih i poslovnih događaja i trgovačkog centra, Hotel  Radisson Blu Bukurešt ima jednostavan prilaz od-do međunarodnog aerodroma Henri Coandă i metroa. Ovaj povoljan centralni položaj omogućava posetiocima Bukurešta odlično polazno mesto za upoznavanje znamenitosti koje nudi metropola Rumunije.

Sa svojih 487 luksuznih soba i apartmana modernog stila, koje su projektovali i opremili arhitekta Uri Blumenthal i Buki Zuker, ovaj izvanredan smeštaj u Bukureštu pruža elegantan stil i sadržaje poput podešavanja klima uređaja, besplatnog brzog interneta… Mnoge sobe Hotela Radisson Blu Bukurešt imaju pogled na hotelsku baštu ili Calea Victorei. Raznovrsni tipovi soba i apartmana Hotela Radisson Blu obuhvataju i sobe za smeštaj gostiju sa posebnim potrebama. Udobne i prefinjenje Standard sobe su opremljene sadržajima tople dobrodošlice, kao što su mantil za kupanje, papuče, mini bar. Ove udobne sobe su raspoređene u tipovima dvokrevetna ili sobe sa prostranim ležajevima – king size veličine. Ovaj hotel u Bukureštu pruža gostima izbor kupatila sa kadom ili posebnom tuš kabinom, kao i početak dana sa toplom kafom Nespresso® i nastavak uživanja u vrhunski bogatom buffet doručku.

Prilaz do Business Class Lounge omogućava posetiocima i gostima funkcionalni boravak. Junior suite sobe Hotela Radisson Blu Bukurešt imaju radni sto i izbor posebnih ležajeva ili velikog king size ležaja, kao i kupatilo sa kadom ili tušem. Gostima je na kraju dana omogućeno uživanje u gledanju TV-a i narudžbi posluženja u sobi, kao i brzi bežični internet, samostalno podešavanje klima uređaja i vrhunski stilski kvalitet i udobnost smeštaja. Jednosobni apartman hotela Radisson Blu Bukurešt ima posebnu spavaću sobu, trpezariju, dnevni boravak i kupatilo. Spavaća soba obuhvata izbor ležaja, dok je kupatilo sa kadom ili tušem. Potvrda želje za sobu za pušače je gostima na raspolaganju. Kraljevski apartman Hotela Radisson Blu pruža gostima nezaboravno iskustvo Bukurešta. U cilju najviše udobnosti su osvetljenje, sobna temperatura i zavese, kojima se upravlja sa daljine tabletom. Dnevni boravak apartmana je odvojen staklenim pregradnim zidom, sa prekrasnim pogledom na hotelsku baštu, uz dodatni radni prostor i potpuno opremljenu kuhinju i trpezariju za 12 osoba.

Hotel Radisson Blu Bukurešt ima mogućnost posluženja hrane u 8 raznovrsnih mesta, počev od formalnih restorana do grilova na barovima i raznovrsnom evropskom kuhinjom. Uz vrhunsku hranu, kao što je odličan steak ili morski specijaliteti se poslužuju odgovarajuća vina, ali je na raspolaganju i kuhinja severne Italije u Città kafiću. Restoran Sharkia poslužuje jela zdrave kuhinje istočnog Mediterana, dok grill na bazenu služi gostima Hotela Radisson Blu klasične pice, burgere ili pečeni kukuruz. Gosti se mogu poslužiti posebno pripremljenim koktelima u Blå Lounge Baru, koji se svake večeri pretvara u ice bar. Raznovrsne mogućnosti posluženja hrane pružaju gostima Hotela Radisson Blu Bukurešt izbor atmosfere i ukusa za svaku priliku.

Hotel Radisson Blu ima elegantnu balsku salu i 11 sala za sastanke, što čini impresivan poslovni i kongresni prostor za organizaciju događaja, proslave ili važnog skupa u Bukureštu, uz prefinjen izbor hrane i pića.Svaka sala za sastanke ima prirodno osvetljenje koje dolazi sa velikih prozora od poda do tavanice, besplatan brzi internet i savremenu audio-vizualnu opremu. Stručno, predusretljivo i kvalifikovano osoblje Hotela Radisson Blu Bukurešt je na raspolaganju u svakom trenutku, počev od planiranja do izbora menija po preporuci šefa kuhinje, do izvršenja. Poslovni centar pruža usluge fotokopiranja, slanja faxa i štampanje. Kongresni centar Hotela Radisson Blu Pleiades Congress Centre se nalazi na mezanin spratu i obuhvata 11 sala i balsku dvoranu. Sveža i vrhunski kvalitetna posluženja hrane i pića omogućavaju uspešan i produktivan događaj.

Hotel Radisson Blu Bukurest brine o porodicama sa decom i omogucava čuvanje dece, dečiji krevetac i dečije igralište. Takođe je gostima na raspolaganju fitness centar, staza za trčanje i teretana. Gosti koji borave u Hotelu Radisson Blu su dobrodošli da uživaju u pogodnostima, uslugama i sadržajima  poznate World Class Health Academy, koja obuhvata bazen dužine 22 metra, Jacuzzi, aerobic i vežbe istezanja, potpuno opremljenu teretanu i saune. Kada gosti požele opuštanje, treba da posete Bali Spa, koji pruža raznovrsne masaže i tretmane tela.

SHARE IT: