Hotel Radika Mavrovo

Hotel Radika Mavrovo

Hotel Radika se nalazi u prelepom Nacionalnom Parku Mavrovo – u centralno zapadnom delu Makedonije, okružen kristalno čistim jezerom Mavrovo i visokim zelenim planinskim vrhovima. Hotel Radika se nalazi na prvoklasnoj lokaciji, na uzivšenju u bujnoj šumi sa pogledom na veličanstveno jezero Mavrovo. Ovo je inspirativna lokacija tokom cele godine pružajući idilične zimske i spokojne letnje odmore sa mnoštvo zanimljivih aktivnosti u srcu Nacionalnog Parka Mavrovo.

Hotel Radika Mavrovo ima luksuzne i prostrane sobe sa modernim, elegantnim i udobnim nameštajem i sadržajima. Hotel Radika Mavrovo nudi smeštaj u četiri različite vrste udobnih soba i apartmana. Hotel Radika ima ukupno 65 soba koje uključuju: 45 Superior sobe, 4 Junior apartmana, 5 apartmana, 8 Dupleksa i dva predsednička apartmana. Premium sobe, dupleks i De Luxe apartmani Hotela Radika Mavrovo se nalaze na tri etaže sa pogledom na jezero i planinu. Sve sobe u hotelu Radika imaju baroknu i savremenu eleganciju i intimnu atmosferu upotpunjenu elegantnim dizajnom visoke klase što svakom gostu daje osećaj udobnosti i relaksacije. Takođe sobe Hotela Radika Mavrovo raspolažu sa LCD TV sa više od 80 kanala, mini barom, udobnim kupatilima sa tuševima i kadom, sredstvom za higijenu, besplatnim internetom.

Hotel Radika Mavrovo ima izvrstan restoran gde uzivaju najveći gurmani. Makedonska kuhinja je impresivna, gostoljubiva i ukusna koja služi tradicionalnu hranu i specijalitete iz regiona, kao i druga dobro poznata internacionalna jela. Gosti hotela Radika mogu da uživaju u prijatnim pićima u baru sa odličnim enterijerom i prekrasnim pogledom na Mavrovo. Letnji bar Radika se nalazi odmah pored otvorenog bazena. Otvoreni prostor je predivan i pogodan za privatne gala večere ili druge romantične i svečane događaje.

Hotel Radika Mavrovo pruža vrhunsku lokaciju sa ravnotežom poslovnog i čulnog zadovoljstva, zahvaljujući skupovima, konferencijama, dobro organizovanim i uspešnim događajima. Hotel Radika Mavrovo nudi 3 sale za sastanke kapaciteta od 20 do 60 ljudi i salu za konferencije kapaciteta od 300 delegata. Konferencijska oprema sadrži LCD projektor, flip chart, skener, štampač i bežični internet.

Spa i wellness turističkog kompleksa Radika Mavrovo pruža raznovrstan izbor tretmana lepote, spa tretmana i usluge koje prevazilaze očekivanja posetilaca, pomažući telu da spreči bolesti i stimulišu celokupno zdravlje uključujući parne sobe, tursko kupatilo, turski hamam, privatan bazen „mrtvo more“, slanu i slatku vodu, đakuzi.

SHARE IT: