Hotel R Dobre Vode Bar

Hotel R Dobre Vode Bar

Hotel R Hotel se nalazi na pola puta između Bara i Ulcinja, u malom primorskom centru Dobre Vode, sa samoj morskoj obali, na malo izbačenom delu rta Karastanovića. Hotel R Dobre Vode je okružen nežno zaobljenih brdima, prekrivenim gustim mirisnim mediteranskim rastinjem i vegetacijom, koja je karakteristična za ovaj deo crnogorskog primorja, i gotovo neprohodna. Austrijski naučnici su stalno ponavljali rezultate svojih istraživanja po kojim je područje Dobre Vode po svom položaju i posebnoj ruži vetrova proglašeno jednim od najzdravijih na Jadranskoj obali, te zbog toga ima izvanredne zdravstvene kvalitete i odlike prave vazdušne banje.
Hotel R Hotel Dobre Vode kod Bara je objekat 3 zvezdice sa 40 ležajeva u udobnim dvokrevetnim sobama, apartmanima i galerija apartmanima. Sve sobe Hotel R u Dobrim Vodama imaju prekrasan pogled na more, zaliv i ostrvo Starog Ulcinja. Za ovo ostrvo, ili tačnije stenu, se veruje da u unutrašnjosti čuva ostatke Starog Ulcinja –  “Dolcigno Vecchio“. Sobe Hotel R u Dobrim Vodama su udobne i prijatno opremljene klima uređajem, TV-om sa satelitskim programima, minibarom i balkonom. Hotel R Dobre Vode takođe ima 3 apartmana, sa po 2 posebne sobe i kuhinjom i opremljeni su klima uređajem, balkonom i uživaju prekrasan pogled na more.
Prostrani restoran Hotela R u Dobrim Vodama ima veliku terasu sa nadstrešnicom, modernom opremom i vratima, koji uz unutrašnje drveno uređenje, čini prijatno mesto za odmor i opuštanje gostiju. U restoranu Hotela R se gostima poslužuju izvrsna jela mediteranske i internacionalne kuhinje, pripremljena od odabranih i svežih namirnica. Uz odličnu ponudu hrane se gostima Hotela R Dobre Vode služi najbolji izbor pića i vina. Restoran ima prekrasan pogled na bazen i ostrvo Ulcinja. Pored restorana, Hotel R Dobre Vode takođe ima i tavernu sa 30 mesta, uz posebni deo sa 12 mesta. Taverna je potpuno izrađena od kamena i uređena u modernom stilu, sa klima uređajima koji omogućavaju prijatnu svežinu gostiju.
Plaža Hotela R je sva u kamenu i zanimljivo okružena prirodnim ambijentom, koji sprečava udare visokih talasa. Do plaže i mora vode tri prilaza, kamenim i metalnim stepenicama.  Otvoreni plažni bazen Hotela R u Dobrim Vodama je ovalnog oblika i dužine 18 metara, dubine koja varira od 60 cm do 145 cm.  Porodice sa decom posebno uživaju u kupanju u ovakvom bazenu. Ležaljke, peškiri i suncobrani su besplatno takođe na raspolaganju gostima hotela.
Gosti koji u Hotel R dolaze kolima mogu parkirati svoje vozilo na parking hotela. Gostima koji dolaze avionom hotel organizuje transfer sa aerodroma u Podgorici  (50 km) ili Tivtu (14 km). Moguća je organizacija raznovrsnih lokalnih izleta do zanimljivih turističkih znamenitosti i destinacija Crne Gore. Sadržaji Hotela R Dobre Vode Bar : otvoreni bazen, sopstvena plaža, restoran (à la carte), bar, Wi-Fi, bašta, kućni ljubimci dobrodošli, recepcija tokom 24 sata, prostor za odlaganje prtljaga, sala za sastanke.

SHARE IT: