Hotel Falkensteiner Montenegro Bečići

Hotel Falkensteiner Montenegro Bečići

Na samo 3 km od Starog grada u Budvi, nalaze se morski turistički centar Bečići – pravi turistički biser u živopisnom prirodnom ambijentu Jadranske obale, sa jednom od najlepših plaža Mediterana, koja je 1936. godine na svetskoj izložbi u Parizu dobila ovaj status. Prelepo šetaliste uz morsku obalu vodi od Bečića do Starog grada u Budvi.
Hotel Hotel Falkensteiner Montenegro Bečići, 4 zvezdice se nalazi u prekrasnom mediteranskom parku, na malom brdu sa koga se osećaj miris vegetacije i pruža prekrasan pogled na Bečiće. Svojim sadržajima, prijatnom atmosferom i vrhunskom uslugom, prijatan i udoban Hotel Falkensteiner Montenegro Bečići pruža gostima kraljevski osećaj i izuzetna iskustva. Struktura soba Hotela Falkensteiner Montenegro Bečići je raznovrsna – 201 prostranih dvokrevetnih i jednokrevetnih soba, 21 porodičnih soba, 5 apartmana – junior apartmani, apartmani, rezident apartmani (Princeza Jelena Petrović Savojska, Ana, Kraljica Zorka, Milica i Stane-Anastasija, Princeza Ksenija, Princeza Vjera, Kraljica Marija). Rezidencijalni apartmani Hotela Falkensteiner Montenegro Bečići su nazvani prema ženskim članovima kraljevske porodice Petrović i predstavljaju nesvakidašnji spoj modernog i tradicionalnog i omogućavajuu prijatan boravak gostiju, zahvaljujući brojnim udobnostima i sadržajima. Pored standardne opreme koja se nalazi u svim apartmanima, svaki od njih poseduje nešto lično i autentično iz života članica kraljevske porodice. U istoj prostoriji sedećete na modernoj sofi, uživajući u panoramskom pogledu sa terase, a samo jedan pogled na fotografiju princeze, odnosno kraljice ili na komad njene odeće, vraća Vas godinama u prošlost…..
Sve sobe – smestajne jedinice Hotela Falkensteiner Montenegro Bečići raspolažu sledećim udobnim sadržajima i opremom za prijatan boravak tokom čitave godine: parket podovi, tepisne obloge, klima uređaj sa samostalnim podešavanjem, balkon, LCD TV sa kablovskim priključkom, besplatni bežični internet, mini bar, sigurnosni sef, telefon sa direktnim biranjem, udobno kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, toaletni pribor.
Otvoreni bazen i Jacuzzi je smešten na prostranoj terasi Hotela Falkensteiner Montenegro Bečići sa koje se pruža nezaboravni pogled na more. Za sve one koji vole udobnost ležaljki, mekoću velikih peškira i hladovinu suncobrana, ali i slobodno plivanje u biserno čistoj morskoj vodi, lepo uređena sopstvena peščano-šljunkovita plaža Hotela Falkensteiner Montenegro Bečići sa plažnim rekvizitima i barom je idealno mesto za dnevni odmor i aktivnosti.

Wellness centar Hotel Falkensteiner Montenegro Bečići Acquapura SPA obuhvata zatvoreni bazen, saunu, Jacuzzi i veliki izbor tretmana, masaža i usluga koji pružaju opuštanje i značajno utiču na poboljšanje energije i krepkost organizma.
Hotel Falkensteiner Montenegro u Bečićima je odličan izbor za uspešnu organizaciju raznovrsnih kongresa i događaja, zahvaljujući potpuno opremljenim kongresnim prostorima, banket sali i konferencijskoj sali sa 350 mesta – zavisno od postavke, i odličnim mogućnosti posluženja hrane i pića.
Hotel Falkensteiner Montenegro Bečići u svojim udobnim restoranima Lokanda i čuvenoj taverni “Oj-ha” poslužuje vrhunski ukusne mediteranske i tradicionalne specijalitete, koji zadovoljavaju sve ukuse i zahteve, kao i izbor vegetarijanskih jela i izuzetno bogat i raznovrstan buffet doručak, dok je gostima na raspolaganju širok izbor osvežavajućih pića, poslastica i posluženja u obliku zalogajčića u plažnom bar-restoranu “Pod murvom”.
Sadržaji Hotela Falkensteiner Montenegro Bečići : recepcija 24 sata, stručno i ljubazno osoblje, prostrani lobi, usluge pranja i peglanja, posluženje u sobi, sopstvena plaža, Casino, otvoreni i zatvoreni bazeni, konferencijske sale i prostori, Wellness Centar, fitness, informacije o lokalnim izletima, tenisko igralište…

SHARE IT: