Hotel Queen of Montenegro Bečići

Hotel Queen of Montenegro Bečići

Na samo 3 km od Starog grada u Budvi, nalaze se Bečići, sa jednom od najlepših plaža Mediterana, koja je 1936. godine na svetskoj izložbi u Parizu dobila ovaj status. Prelepo šetaliste uz morsku obalu vodi od Bečića do Starog grada u Budvi.
Hotel Queen of Montenegro, 4 zvezdice se nalazi u prekrasnom mediteranskom parku, na malom brdu sa koga se pruža prekrasan pogled na Bečiće. Svojim sadržajima, prijatnom atmosferom i vrhunskom uslugom, prijatan i udoban hotel Queen of Montenegro Bečići pruža kraljevski osećaj i izuzetna iskustva. Struktura soba hotela Queen of Montenegro je raznovrsna – 201 prostranih dvokrevetnih i jednokrevetnih soba, 21 porodičnih soba, 5 apartmana – junior apartmani, apartmani, rezident apartmani (Princeza Jelena Petrović Savojska, Ana, Kraljica Zorka, Milica i Stane-Anastasija, Princeza Ksenija, Princeza Vjera, Kraljica Marija). Rezidencijalni apartmani Hotela Queen of Montenegro su nazvani prema ženskim članovima kraljevske porodice Petrović i predstavljaju nesvakidašnji spoj modernog i tradicionalnog i omogućavajuu prijatan boravak gostiju, zahvaljujući brojnim udobnostima i sadržajima. Pored standardne opreme koja se nalazi u svim apartmanima, svaki od njih poseduje nešto lično i autentično iz života članica kraljevske porodice. U istoj prostoriji sedećete na modernoj sofi, uživajući u panoramskom pogledu sa terase, a samo jedan pogled na fotografiju princeze, odnosno kraljice ili na komad njene odeće, vraća Vas godinama u prošlost…..
Sve sobe – smestajne jedinice hotela Queen of Montenegro raspolažu sledećim sadržajima: klimatizacija sa samostalnim podešavanjem, balkon, LCD TV sa kablovskim priključkom, mini bar, sef, telefon sa direktnim biranjem, udobno kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu.
Otvoreni bazen je smešten na prostranoj terasi hotela Queen of Montenegro, sa koje se pruža nezaboravni pogled na more. Za sve one koji vole udobnost ležaljki, mekoću velikih peškira i hladovinu suncobrana, ali i slobodno plivanje u biserno čistoj morskoj vodi, sopstvena plaža Hotela Queen of Montenegro je idealno mesto za dnevni odmor. Wellness centar Hotela Queen of Montenegro Bečići obuhvata veliki izbor tretmana, masaža i usluga koji značajno utiču na poboljšanje energije i krepkost organizma.
Hotel Queen of Montenegro u Bečićima je odličan izbor za uspešnu organizaciju raznovrsnih kongresa i događaja, zahvaljujući potpuno opremljenim kongresnim salama Kadmo i Harmonija, kao i banket sali i sali za sastanke, ukupnog kapaciteta do 350 učesnika – zavisno od rasporeda.
Hotel Queen of Montenegro u svojim udobnim restoranima Lokanda i čuvenoj taverni “Oj-ha” poslužuje vrhunske mediteranske i tradicionalne specijalitete, koji zadovoljavaju sve ukuse i zahteve, kao i izbor vegetarijanskih jela i izuzetno bogat i raznovrstan buffet doručak, dok je gostima na raspolaganju širok izbor osvežavajućih pića, poslastica i posluženja u obliku zalogajčića u plažnom bar-restoranu “Pod murvom”.
Sadržaji hotela Queen of Montenegro Bečići : recepcija 24 sata, stručno i ljubazno osoblje, prostrani lobi, usluge pranja i peglanja, posluženje u sobi, sopstvena plaža, casino, otvoreni i zatvoreni bazeni, konferencijske sale i prostori, Wellness Centar, fitness, informacije o lokalnim izletima, tenisko igralište…

SHARE IT: