Hotel Princess Bar

Hotel Princess Bar

Hotel Princess je luksuzan hotel 4 zvezdice smešten u najlepšem delu Bara, uz šetalište pored mora, okružen raskošnim zelenilom i mediteranskom vegetacijom, Muzejem (nekadašnjim dvorskim kompleksom) i sportskim terenima. Hotel „Princess” Bar je nazvan po princezama, lepim i obrazovanim kćerima crnogorskog kralja Nikole, koje su se u svoje vreme odmarale na ovom području, a svojim udajama, krajem 19. i početkom 20. veka povezale Crnu Goru sa uticajnim evropskim dvorovima.
Hotel Princess Bar raspolaže sa 135 udobnih soba, od kojih su: 72 povezane sobe, 39 soba sa francuskim ležajem, 33 sobe sa King size krevetima, 12 Deluxe Suite (85 m2), 15 Junior Suite (50 m2) i dve (2) sobe prilagođene licima sa posebnim potrebama. Sobe i apartmani Hotela Princess Bar su udobne i moderno dizajnirane, sa prekrasnim pogledom na morsku pučinu, park ili na veličanstvene planinske vrhove u zaleđu Bara, od čije lepote zastaje dah. Sve sobe Hotela Princess su visokog komfora i poseduju mini-bar, klima uređaj, satelitski i kablovski TV program, sef, potreban pribor i posluženje u sobi – room service na zahtev gosta. Kupatila imaju kadu i tuš- kabinu ili samo kadu ili samo tuš-kabinu. Svaka soba Hotela Princess Bar ima terasu sa pogledom na more, park ili na veličanstvene crnogorske planine. Hotel „Princess” Bar nudi crnogorske i internacionalne specijalitete vrhunskog kvaliteta, kao i širok izbor pića i kvalitetnih vina, uz odličnu uslugu. U Lobby baru Hotela Princess gosti koriste radnu pauzu uz osvežavajuće napitke, a Banket sala je odličan izbor za poslovne ručkove i skupove.

Hotel „Princess” u Baru ima sopstvenu kamenito-peskovitu plažu na kojoj gosti uživaju, uz korišćenje opreme i rekvizita za sportove i opuštanje na vodi, sa plažnim barom koji privlači hladovinom, osvežavajućim pićima i muzikom. Otvoreni i zatvoreni bazeni Hotela Princess Bar omogućavaju idealne uslove za rekreaciju i uživanje tokom čitave godine.

Hotel Princess Bar ima Wellness i Spa centar sa rimskom i finskom saunom, turskim kupatilom, hidromasažnom kadom i hidromasažnim krevetom, tri salona za lepotu, masažu, soba za relaksaciju i tuševi-doživljaji, što izuzetno povoljno utiče na zdravlje i lepotu gostiju. Fitness centar hotela „Princess” Bar je opremljen savremenim spravama za vežbanje i stručnim nadzorom : trake za trčanje, trim-bicikli, bench, power stepperi, sprave za veslanje i skijanje.

Hotel „Princess” Bar ima tri sale za konferencije u kojima se upešno organizuju raznovrsni skupovi i događaji: glavna sala, površine 150 m2 sa 120 mesta (učionica postavka), 150 mesta (teatar postavka) i 50 mesta (postavke raznih oblika). Druge dve manje sale Hotela Princess, površine 70 m2, imaju 40 mesta (učionica postavka), 50 mesta (teatar postavka) i 25 mesta (razni oblici postavke). Sve sale Hotela Princess Bar su opremljene savremenom audio-vizuelnom opremom – računar, printer, projektor, roll platno (dimenzija 240×240), DVD, TV, videom, flip chart, ozvučenje, priključak za Internet, uz mogućnost korišćenja fax-a, foto-kopir aparata i štampača.

 

SHARE IT: