Hotel Princess Bar

Hotel Princess Bar

Hotel Princess je luksuzan hotel 4 zvezdice smešten u najlepšem delu primorskog grada Bara, uz divno šetalište pored mora, okružen raskošnim zelenilom i mediteranskom vegetacijom, Zavičajnim Muzejem – nekadašnjim raskošnim kompleksom Dvorca Kralja Nikole sa prekrasnom bastom, pravoslavnim Hramom Svetog Jovana Vladimira i sportskim terenima. Hotel „Princess” Bar je nazvan po princezama, lepim i obrazovanim kćerima crnogorskog kralja Nikole, koje su se u svoje vreme odmarale na ovom području, a svojim udajama, krajem 19. i početkom 20. veka povezale Crnu Goru sa uticajnim evropskim dvorovima.
Hotel Princess Bar raspolaže sa 135 udobnih nepušačkih soba, sledeće strukture – 72 povezane sobe, 39 soba sa francuskim ležajem, 33 sobe sa King size krevetima, 12 Deluxe Suite apartmana (85 m2), 15 Junior Suite apartmana (50 m2) i dve sobe prilagođene licima sa posebnim potrebama. Sobe i apartmani Hotela Princess Bar su udobne i moderno uređene, sa prekrasnim pogledom na morsku pučinu, park ili na veličanstvene planinske vrhove u zaleđu Bara, od čije lepote zastaje dah. Sve sobe Hotela Princess Bar su visokog komfora i poseduju sadržaje za udoban i prijatan odmor ili poslovni boravak u Baru – tepisi od zida do zida, posebni ili king size ležajevi, mini-bar, klima uređaj, satelitski i kablovski LCD TV, sigurnosni sef, potreban toaletni pribor i posluženje u sobi – room service na zahtev gosta. Kupatila Hotela Princess Bar imaju kadu i tuš-kabinu ili samo kadu ili samo tuš-kabinu. Svaka soba Hotela Princess Bar ima terasu sa prekrasnim pogledom na more, park ili na veličanstvene crnogorske planine.

Hotel „Princess” Bar služi svojim gostima ukusne crnogorske i internacionalne specijalitete vrhunskog kvaliteta sa buffet posluživanjem, kao i širok izbor pića i kvalitetnih vina, uz odličnu uslugu. U Lobby baru Hotela Princess Bar gosti koriste radnu pauzu uz osvežavajuće napitke, a Banket sala je odličan izbor za poslovne ručkove i skupove.

Hotel „Princess” u Baru ima sopstvenu lepo uređenu šljunkovito-peskovitu plažu na kojoj gosti uživaju, uz korišćenje opreme i rekvizita za sportove i opuštanje na vodi, sa plažnim barom koji privlači hladovinom, osvežavajućim pićima i muzikom. Otvoreni i zatvoreni bazeni Hotela Princess Bar omogućavaju idealne uslove za rekreaciju i uživanje tokom čitave godine. Hotel Princess Bar ima udoban Wellness i Spa centar sa rimskom i finskom saunom, turskim kupatilom, hidromasažnom kadom i hidromasažnim krevetom, tri salona za lepotu, masažu, soba za relaksaciju i tuševi-doživljaja, što izuzetno povoljno utiče na zdravlje i lepotu gostiju. Fitness centar hotela „Princess” Bar je opremljen savremenim spravama za vežbanje i stručnim nadzorom fizioterapeuta : trake za trčanje, trim-bicikli, bench, power stepperi, sprave za veslanje i skijanje.

Hotel „Princess” Bar ima tri sale za konferencije u kojima se upešno organizuju raznovrsni skupovi i događaji: glavna sala, površine 150 m2 sa 120 mesta (učionica postavka), 150 mesta (teatar postavka) i 50 mesta (postavke raznih oblika). Druge dve manje sale Hotela Princess, površine 70 m2, imaju 40 mesta (učionica postavka), 50 mesta (teatar postavka) i 25 mesta (razni oblici postavke). Sve sale Hotela Princess Bar su opremljene savremenom audio-vizuelnom opremom – računar, printer, projektor, roll platno (dimenzija 240×240), DVD, TV, videom, flip chart, ozvučenje, priključak za Internet, uz mogućnost korišćenja fax-a, foto-kopir aparata i štampača.

 

SHARE IT: