Hotel Prag Beograd

Hotel Prag Beograd

Hotel Prag  je jedan od najstarijih beogradskih hotela. Nalazi se u samom srcu Beograda, odnosno udaljen je svega 1 km od Kalemegdanske tvrđave. Hotel Prag Beograd je na pešačkoj udaljenosti od najvažnijih turističkih znamenitosti glavnog grada Srbije. Hotel Prag Beograd je u nekoliko navrata bio renoviran ali je zadržao svoju tradicionalnu gostoljubivost, toplinu i srdačnost. Karakteriše ga specifična arhitektura i duh boemskog Beograda.

Hotel Prag Beograd je kategorisan sa 4* i raspolaže sa 82 moderno opremljene sobe. Ovde je uspešno primenjen sistem inteligentnih soba, besplatan internet, LCD TV, mini bar, centralna klimatizacija sa mogućnošću ručnog podešavanja, sigurnosni sef, aparat za kafu-čaj, antialergijska posteljina, što su samo neke od brojnih mogućnosti koje hotel Prag pruža. Vodeći računa o potpunoj udobnosti, u sve sobe Hotela Prag su ugrađeni prozori sa zvučnom izolacijom sa mogućnošću otvaranja, sa kojih se pruža pogled na prelepi Beograd.

U restoranu hotela Prag gde se pruža lep pogled na jednu od najstarijih ulica u Beogradu, gosti mogu uživati u nacionalnim i internacionalnim jelima i u velikom izboru domaćih i stranih napitataka. Hotel Prag Beograd pruža mogućnost organizovanja različitih poslovnih događaja (seminari, kongresi, konferencije) u 3 savremeno opremljene konferencijske sale kao i poslovne kancelarije. U okviru Bohemie – u sastavu konferencijske sale, nalazi se i prelepa letnja terasa sa koje se pruža nezaboravan pogled na Beograd. Terasa je zajedno sa konferencijskom salom idealna za organizaciju svih vrsta svečanosti, prijema i koktela.

U blizini hotela Prag se nalaze brojni muzeji i kulturno istorijski spomenici Beograda. Hotel Prag je smešten na 2 km od Beogradskog zoološkog vrta i na 5 km od Ade Ciganlije, rečnog ostrva sa sportskim i rekreativnim sadržajima. Železnička stanica u Beogradu nalazi se na samo 550 metara od hotela Prag Beograd. Aerodrom Beograd je udaljen 15 km. Parking je gostima na raspolaganju ispred hotela i u hotelskoj garaži uz doplatu.

SHARE IT: