Hotel Podgorica Podgorica

Hotel Podgorica Podgorica

Hotel Podgorica je objekat 4 zvezdice u centru Podgorice, nedaleko od Sportskog centra Morača, sa pogledom na reku Moraču, dovoljno blizu laganom šetnjom do centra grada, a ipak dovoljno udaljen od gradske buke i gužve. Hotel Podgorica u Podgorici izgrađen je 1967. godine i predstavlja jedinstveno arhitektonsko delo renomirane crnogorske arhitektice Svetlane Kane Radović, koja je za ovaj projekat dobila Borbinu Nacionalnu nagradu za arhitekturu, sa posebnim akcentom na usklađivanje sa prirodnim ambijentom. Autentičnost spoljašnjeg izgleda i moderan unutrašnji dizajn Hotela Podgorica u potpunosti zadovoljavaju visoke standarde ugostiteljskih usluga savremenog poslovnog gosta i turiste.

Hotel Podgorica u Podgorici ima 44 soba i apartmana i omogućava prijatan boravak gostiju raznovrsnog profila i interesovanja, uz modernu teretanu, besplatan parking i besplatan bežični internet. Svetle i prostrane sobe hotela Podgorica su prijatno uređene prirodnim materijalima i obuhvataju moderne sadržaje i pogodnosti koji ispunjavaju potrebe i zahteve savremenih posetilaca – udobni ležajevi i drveni nameštaj sa sofom, obilje svetla, klima-uređaj, mini-bar, sigurnosni sef, LCD TV, internet. Sve smeštajne jedinice Hotela Podgorica imaju aparat za kafu i lepo uređeno kupatilo sa hidromasažnom tuš kabinom ili hidromasažnom kadom, uz upotrebu bade-mantila, papuča i fena za kosu. Pojedine sobe Hotela Podgorica u Podgorici imaju balkon sa pogledom na reku Moraču.

Buffet doručak u Hotelu Podgorica u Podgorici je prava gozba, uz tihu ambijentalnu muziku u pozadini, poslužen na sunčanoj terasi. Restoran “Tri Vijeka” u hotelu Podgorica jedini je gradski restoran u kojem se priprema suši i jedno je od najupečatljivijih mesta, tvrde posetioci, zbog prekrasnog pogleda sa prijatne terase, koja pruža osveženje tokom vrelih letnjih meseci. U ovom restoranu posetioci takođe uživaju u ukusnim tradicionalnim crnogorskim specijalitetima, jelima mediteranske i italijanske kuhinje, kao i predivnom pogledu na reku. Bogat izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, poslastica i zakuski se poslužuje u aperitiv baru i u klubu Just.

Hotel Podgorica raspolaže i poslovnim tj konferencijskim sadržajima. Velika konferencijska sala ima 120 mesta i poseduje najmoderniju audio – vizuelnu opremu, kao i opremu za simultani bežični prevod. Zavisno od potreba, korišćenje sale može biti višenamensko, jer ovaj prostor može služiti kao kongresna ili koktel sala i slično. Mala sala za sastanke je kapaciteta 50 mesta i opremljena je TV prijemnikom sa LCD monitorom i DVD sistemom. Državne, kulturne i sportske institucije, tržni centri i brojni kafei i restorani udaljeni su 10 minuta hoda od hotela Podgorica.

SHARE IT: